Odovzdávanie auta

Předávejte auta na dálku s Linkey by 2hire

HoppyGo ve spolupráci s 2hire přichází s řešením, které může zvýšit počet pronájmů vašeho auta – bezkontaktní předání. Pokud váš vůz pronajímáte jen občas zejména proto, že nemáte čas ani možnost být osobně u jeho předání, máme pro vás řešení. Pojďme si vysvětlit, jak Linkey by 2hire funguje a co vám může přinést. 

Linkey by 2hire je perfektní řešení, které vám umožní nabízet řidičům plně bezkontaktní předávky vozu prostřednictvím odkazu v jejich telefonu. Vy sami určíte čas, kdy se odkaz aktivuje, jak dlouho bude aktivní a jakým způsobem bude odkaz doručen řidiči. Můžete si zvolit SMS nebo e-mail podle preference řidiče. Ten potom dorazí na místo předání vozu a prostřednictvím odkazu si auto sám odemkne. 

Výhody Linkey

  • Máte informace o vašem voze – víte, kde se nachází a v jakém je stavu. 

  • Údaje o vozidle získáváte v reálném čase – víte, co se s vozem děje v danou chvíli. 

  • Máte pod kontrolou, kdy umožníte řidiči přístup do vozu – sami nastavujete čas, kdy si řidič může vaše auto odemknout. Nemusíte tak mít strach, že si auto vyzvedne příliš brzy anebo naopak vrátí moc pozdě. 

  • Odkaz můžete poslat řidiči přes SMS nebo e-mail. 

  • Kromě údajů o poloze vozidla získáte také informace o hladině paliva, stavu naježděných kilometrů a napětí baterie. 

 

Odovzdávanie vozidla

Jak Linkey Box získat? 

Objednávka 

Objednejte si Linkey Box přes naše fleetové oddělení na e-mailu fleet@hoppygo.com. Za pořízení zaplatíte jednorázový poplatek 149 EUR, měsíčně potom 15 EUR. V případě pochybností vám rádi poskytneme více informací. 

Dodání & instalace 

Váš box přijde do 15 pracovních dní, potom ho stačí už jen nainstalovat. Instalace je jednoduchá a součástí balení je i manuál s návodem. Kdykoliv se pak můžete obrátit na 2hire, kteří vám rádi pomohou. 

Přihlaste se do Linkey 

Jakmile budete mít box nainstalovaný, obdržíte e-mailem odkaz na registraci a přístup do Linkey. 

Linkey můžete začít využívat 

A to od chvíle, kdy máte předchozí kroky za sebou. 

Pokud jste dosud váhali, zda svoje vozidlo na HoppyGo registrovat, a to zejména kvůli obavám, zda byste časově zvládali vůz předávat a přebírat, s Linkey boxem to půjde o mnoho jednodušeji. Pokud jste doposud nemohli využít plný potenciál vašeho vozu, protože jste na cestách anebo nemáte možnost předávat zrovna auto osobně, Linkey box vám zaručí komfort a zisk, o který byste jinak přišli. 

Více článků pro majitele

Co je to HoppyGo?

HoppyGo je platforma na sdílení aut, která spojuje ty, kteří si auto chtějí půjčit občasně s majiteli, kteří svá auta nepoužívají denně. Uživatelé tak mohou využít vozů, které by jinak stály na parkovištích. Na druhé straně majitelé mohou tímto způsobem řešit náklady na vlastnictví vozu či si zajistit vedlejší příjem.

Platforma čítá přes 2 500 vozů všech kategorií i značek. Jako uživatel máte možnost vybírat mezi luxusními i dostupnými vozy, sporťáky, skříňovými a obytnými dodávkami, rodinnými auty či městskými prcky. Zkrátka zde najdete vše.