Pronajímání vozu na HoppyGo

Nabízet auto na HoppyGo se vám vyplatí

Pokud máte auto, které věčně někde stojí, nabídněte ho ostatním přes peer-to-peer carsharingovou platformu HoppyGo. Vy vyděláte hezké peníze navíc a ostatním pomůžete dostat se tam, kam potřebují. HoppyGo důvěřuje již 1 400 majitelů aut, přidejte se k nim! A jaké jsou ty hlavní výhody?

1. JE TO JEDNODUCHÉ

Žádné smlouvy a jiné papírování. Celý proces registrace a následné pronájmy probíhají přes HoppyGo aplikaci. Poradíme vám, jak registraci během chvilky zvládnout.

2. JE TO BEZPEČNÉ

Každá zápůjčka je pojištěna pojišťovnou AXA, nemusíte se tak o své auto bát. Uživatele prověřujeme, abychom předešli všem nedorozuměním. Havarijní pojištění se vztahuje na vandalismus, poškození skla, srážku se zvěří a živelnou pohromu. Jeho součástí je i asistenční služba 24/7.

ŠKODA k pronájmu

3. PŘIVYDĚLÁTE SI

Nenechte své auto stát zbytečně zaparkované, může vám místo toho vydělávat peníze. Na základě tržní ceny vašeho automobilu je stanoveno cenové rozmezí, ve kterém se můžete pohybovat. Nejaktivnější majitel na HoppyGo si za rok 2019 vydělal přes 400 000 Kč.

4. MÁ TO SMYSL

Dle průzkumů stojí průměrné auto 95 % času zaparkované. Peer-to-peer carsharing je skvělým řešením, jak automobily efektivněji využívat a redukovat jejich množství v ulicích.

Sdílení vozů přes HoppyGo

5. VŽDY VÍTE, KAM SE OBRÁTIT

S jakýmkoliv dotazem se můžete obrátit na naši zákaznickou podporu. Ta vás provede procesem registrace vozu, vyřeší s vámi všechny potíže a bude tu pro vás, když si zrovna nebudete vědět rady.

6. POZNÁTE NOVÉ LIDI

HoppyGo je komunita. Majitelé i řidiči podporují sdílenou ekonomiku a vidí v ní budoucnost mobility. Během předávek vozu se tak můžete seznámit se samými zajímavými lidmi.

Nabídněte své auto na HoppyGo, přivydělejte si a přispějte ke zlepšování životního prostředí ve městech. Stačí si připravit malý technický průkaz a občanku. 

SLEDUJTE NÁS NA INSTAGRAMU