Regitrace auta na HoppyGo

Jak na registraci vozu

Chystáte se zaregistrovat svůj vůz na HoppyGo platformu? Poradíme vám, jak co nejrychleji registraci zvládnout a jaké kroky neopomenout. Správně vyplněný profil vám zvýší počet rezervací.

Vůz by měl splňovat následující podmínky:

Pokud vaše auto podmínky nesplňuje, nelekejte se. Přidáváme i vozy, které jsou něčím zajímavé a v dobrém technickém stavu. Individuálně také posuzujeme dodávky. Registraci proto zkuste a náš zákaznický servis se vám ozve s vyhodnocením. Případně se rovnou ptejte na fleet@hoppygo.com.

1. REGISTRACE UŽIVATELE

Vytvořte si účet na HoppyGo platformě. Stačit k tomu bude váš občanský průkaz, e-mailová adresa a mobilní číslo. Můžete si stáhnout naši aplikaci nebo se zaregistrovat na našem webu

2. NAHRÁNÍ ZÁKLADNÍCH ÚDAJŮ O AUTOMOBILU

Vyplňte kód VIN, SPZ a počet ujetých kilometrů. Portál CEBIA může automaticky doplnit následující údaje:

3. DOPLNĚNÍ INFORMACÍ

V případě, že CEBIA nepropíše některé údaje, doplňte je prosím. Přidat je nutné ještě tyto specifikace:

Informace hledejte v malém technickém průkazu.

4. PODMÍNKY PŮJČENÍ

Uživatelé používají k vyhledávání různé filtry, aby například věděli, zda mohou s autem do zahraničí či v něm smí převážet svého mazlíčka. Zaškrtněte v tomto kroku podmínky půjčení, které vám vyhovují:

5. OKAMŽITÉ POTVRZENÍ

Mezi volitelnými podmínkami půjčení najdete i funkci Okamžité potvrzení. Když je tato možnost u vozu aktivovaná, znamená to, že v případě poptávky dojde k automatickému a závaznému přijetí. V praxi tak není třeba manuálně potvrzovat každou výpůjčku a vy tak můžete ušetřit dost času.

Nebojte se však, že by vám rychlost výpůjčky překazila plány. Poptávka na vůz nesmí proběhnout méně než 18 hodin před plánovanou zápůjčkou a termín předávky může být uveden nejdříve v 8:00 a nejpozději ve 20:00. 

6. NASTAVENÍ CENY PRONÁJMU

Na základě tržní ceny vašeho automobilu je stanoveno cenové rozmezí, ve kterém se můžete pohybovat. Zvolte si částku, která vám vyhovuje. Doporučujeme se orientovat podle obdobných vozů v dané kategorii. Mějte na paměti, že k vámi zvolené ceně se uživateli připočte HoppyGo provize a pojištění. Na dlouhodobé pronájmy dokonce získá slevu.

Uživatelé mají k dispozici 200 km nájezdu na den, v případě pronájmu nad 30 dní je denní limit 100 km. Vy si určujete, kolik korun požadujete za ujeté kilometry navíc. 

7. NAHRÁNÍ MALÉHO TECHNICKÉHO PRŮKAZU

Vyfoťte z obou stran malý technický průkaz automobilu.

8. KALENDÁŘ DOSTUPNOSTI

V kalendáři označte dny, kdy váš vůz nebude k dispozici. Pracujte s ním pravidelně, abyste nemuseli odmítat poptávky a ve vyhledávání se tak zobrazovali výš. Můžete v něm také nastavit minimální a maximální délku pronájmu.

Jak na registraci na HoppyGo

9. VYFOTOGRAFOVÁNÍ AUTA

Fotografie prodávají. Snažte se tedy automobil zachytit co nejatraktivněji, ale zároveň nejpravdivěji. Dbejte na čisté pozadí bez rušivých prvků. Do profilu vašeho automobilu můžete nahrát 8 fotek. Co by na fotkách mělo být vidět:

Náš tip: Záležet si dejte především na první fotografii, která se uživateli zobrazuje ve výběru automobilů. Vůz zaparkujte lehce šikmo, pod úhlem cca 45°. Mrkněte na náš článek, jak nafotit auto tady.

10. VYBAVENÍ

Vyznačte, jakým vybavením vaše auto disponuje. Má vaše auto střešní nosič? Nebo vyhřívané sedačky? Jen se o tuto informaci podělte, rodina chystající se na zimní výlet určitě přesně tyto filtry zadá. 

11. POPIS AUTOMOBILU

Představte poutavě své auto v pár větách. Vyzdvihněte jeho největší přednosti. Má nízkou spotřebu, velký kufr, exceluje v bezpečnosti, smí parkovat na rezidentních zónách? Uveďte speciální výbavu nebo pro jaké příležitosti je váš vůz nejlepší.

12. VYPLŇTE ČÍSLO VAŠEHO ÚČTU

A teď něco vyloženě příjemného. V této fázi zadejte číslo svého účtu, kam vám budeme posílat peníze za pronájem automobilu na HoppyGo.

13. SCHVÁLENÍ VOZIDLA

Poté co zaregistruje své vozidlo, budeme vás telefonicky kontaktovat. Pro urychlení doporučujeme vaše vozidlo co nejlépe nafotit a připravit si malý technický průkaz. Jakmile se s vámi spojíme, rychle společně projdeme parametry vozu, případně doplníme chybějící informace (např. velikost nádrže) a upravíme výši pojištění vozu. Také zodpovíme vše, na co se ještě budete chtít zeptat.

ČASTO KLADENÉ OTÁZKY MAJITELŮ

Jsou výpůjčky pojištěné?

Vámi přihlášené vozidlo musí být ze zákona pojištěno tzv. povinným ručením, havarijní pojištění není nutné. Pojištění, které se uzavírá na dobu výpůjčky přes HoppyGo, plní funkci havarijního pojištění. Řidič si volí mezi standardním a prémiovým pojištěním, které se liší pouze spoluúčastí a výší vratné zálohy. Přidat si může také pojištění odpovědnosti.

Můžu zaregistrovat firemní vůz?

Firemní vůz do nabídky přidat můžete. Pokud je ale financován přes leasingovou společnost, je potřeba si ověřit, že leasingové společnosti půjčování vozu nevadí. A to z toho důvodu, aby nedošlo k potížím například při řešení případné pojistné události. Při registraci také doplňte fakturační údaje společnosti, na kterou je vůz napsán. 

Jak zvýšit počet pronájmů?

Nechodí vám tolik poptávek, kolik byste si představoval/a? Zvýšit počet zápůjček můžete hned několika způsoby. Proto jsme tomuto tématu věnovali samostatný článek

Chcete své auto předávat bezkontaktně? Mrkněte na článek pod textem a zjistěte, jaké všechny možnosti bezkontaktního předání HoppyGo nabízí.

Sdílejte tento článek na: