Polepy na auto zdarma

Jste hrdým majitelem či majitelkou vozu, který sdílíte s ostatními lidmi přes HoppyGo?  Přemýšlíte, jak dát světu vědět, že si vaše auto mohou půjčit? Nalepte si na něj samolepku s logem HoppyGo a staňte se tak třeba ještě úspěšnějším majitelem!

Varianty polepů

1) Malý polep  

Malý decentní polep, který můžete umístit na pravou část kufru zaujme každého, kdo se jen přilepí na zadek vašeho miláčka.

Rozměr: A6 – 148 × 105 mm

2) Střední  polep

Střední polep na bok auta. Vynikne jak na předních, tak i zadních dveřích. 

Rozměr: A4 – 297 × 210 mm 

3) Velký polep

Velký polep bude na silnicích nepřehlédnutelný. 

Rozměr: A3 – 420 x 297 mm 

Jak polepy objednat? 

Pokud máte zájem zviditelnit své auto prostřednictvím samolepek s logem HoppyGo napište nám na: fleet@hoppygo.com.

Všechny varianty polepů nabízíme zdarma

Možná vás teď logicky napadá otázka “na kolik mě tahle sranda vyjde?” I v tomto ohledu pro vás máme dobrou zprávu – všechny varianty polepů totiž nabízíme zdarma. Pokud na HoppyGo pronajímáte více vozidel, rádi vám jich dodáme i větší množství, abyste mohli hrdě prezentovat všechny svoje vozy.  

Fakt, že je vaše auto ostatním k dispozici na platformě HoppyGo, bude díky tomu ještě viditelnější a vaše šance na oslovení nových řidičů ještě větší. 

Jak polepy nalepit? 

Všechny tři varianty polepů dodáváme na přenosové fólii a aplikace je jednoduchá.  

  • Před nalepením pořádně očistěte a usušte místo, kam polep umístíte. 
  • Ujistěte se, že je polep rovný a žádné písmenko se nekroutí. 
  • Opatrně odstraňte vrchní část fólie. 
  • Před nalepením si důkladně odměřte, že polep bude umístěn rovně. 
  • Nalepte na vybrané místo a rukou přejeďte přes celou část polepů, aby se uchytila všechna písmena. 
  • Opatrně odlepte fólii. Všechna písmena by měla být přichycená na vozidle. 

Naboostujte svůj vůz v nabídce vyhledávání 

Za 250 Kč na 14 dní můžete získat výhodu umístění vašeho auta na prvních příčkách výsledků vyhledávání. Tím se zvýší jeho viditelnost a šance na výběr řidičem. Máte zájem? Kontaktujte nás na fleet@hoppygo.com a my už vše zařídíme. 

Polepy na vašem autě s logem HoppyGo budou připomínat nejen vám, ale i všem kolemjdoucím, že sdílení auta má smysl. A to v okamžiku, kdy auto zaparkujete a bude na očích kolemjdoucích. Co když třeba právě oni přemýšlí nad výletem, ale nemají auto?  

Více článků pro majitele

Co je to HoppyGo?

HoppyGo je platforma na sdílení aut, která spojuje ty, kteří si auto chtějí půjčit občasně s majiteli, kteří svá auta nepoužívají denně. Uživatelé tak mohou využít vozů, které by jinak stály na parkovištích. Na druhé straně majitelé mohou tímto způsobem řešit náklady na vlastnictví vozu či si zajistit vedlejší příjem.

Platforma čítá přes 2 500 vozů všech kategorií i značek. Jako uživatel máte možnost vybírat mezi luxusními i dostupnými vozy, sporťáky, skříňovými a obytnými dodávkami, rodinnými auty či městskými prcky. Zkrátka zde najdete vše.

Sdílejte tento článek na: