Odovzdávanie auta

Odovzdávajte autá vzdialene s Linkey by 2hire

HoppyGo v spolupráci s 2hireprichádza s bezkontaktným riešením pre navýšenie vašich prenájmov. Ak prenajímate vozidlo iba určité dni, pretože nemáte možnosť sa odovzdávania vozidla zúčastniť prezenčne, máme pre vás riešenie. Poďme si vysvetliť, ako funguje Linkey by 2hire a čo vám môže priniesť. 

Linkey by 2hire je dokonalé riešenie, ktoré vám umožní ponúknuť vodičom plne bezkontaktné vyzdvihnutie a odovzdanie prostredníctvom odkazu na ich telefóne. Sami určujete čas, kedy sa odkaz aktivuje, ako dlho bude aktívny a akým spôsobom bude odkaz doručený vodičovi – môžete zvoliť SMS alebo e-mail podľa preferencie vodiča. Vodič príde na miesto odovzdania vozidla a prostredníctvom odkazu si auto odomkne.  

Výhody Linkey

  • Získavate vzdialene informácie o vozidle – viete, kde sa nachádza, v akom je stave. 

  • Údaje o vozidle získavate v reálnom čase – viete, čo sa s vozidlom deje práve teraz. 

  • Máte pod kontrolou, kedy sprístupnite vaše vozidlo vodičovi – sami nastavujete čas, kedy si vodič môže vaše vozidlo odomknúť. Nemusíte sa tak báť, že si vozidlo vyzdvihne skôr alebo ho odovzdá neskôr. 

  • Odkaz môžete poslať vodičovi prostredníctvom SMS alebo e-mailu. 

  • Navyše získate nielen dáta o polohe, ale aj o hladine paliva, stave najazdených kilometrov a napätí batérie. 

Odovzdávanie vozidla

Ako Linkey Box získať? 

Objednávka 

Objednajte si Linkey Box cez naše fleetové oddelenie na e-maile fleet@hoppygo.com. Za obstaranie zaplatíte jednorazový poplatok 149 EUR, mesačne potom 15 EUR. Radi vám poskytneme viac informácií v prípade pochybností. 

Dodanie & inštalácia 

Váš box príde do 15 pracovných dní, potom ho stačí už iba nainštalovať. Inštalácia je jednoduchá, súčasťou balenia dostanete manuál. Kedykoľvek sa môžete obrátiť aj na 2hire, ktorí vám radi pomôžu. 

Prihláste sa do Linkey 

Akonáhle bude váš box nainštalovaný, obdržíte odkaz v e-maile na registráciu a prístup do Linkey. 

Linkey môžete začať využívať 

A to od momentu, kedy máte tieto kroky za sebou. 

Ak ste doteraz váhali, či svoje vozidlo na HoppyGo registrovať, pretože sa obávate, ako by ste to časovo zvládali, s Linkey boxom to pôjde omnoho jednoduchšie. Ak ste nevedeli využiť plný potenciál vášho vozidla, pretože ste odcestovaný alebo nemáte práve možnosť odovzdať auto, Linkey vám zaručí komfort a zisk, o ktorý by ste inak prišli. 

Viac článkov pre majiteľov

vw beetle, volkswagen, classic car
Tipy pre majiteľov áut
Juraj Andrejka

Ponúkať auto na HoppyGo sa vám oplatí

Ak máte auto, ktoré neustále niekde stojí, ponúknite ho ostatným cez peer-to-peer carsharingovú platformu HoppyGo. Vy zarobíte pekné peniaze navyše a ostatným pomôžete dostať sa tam, kam potrebujú. HoppyGo dôveruje už 1 400 majiteľov áut, pridajte sa k nim! A aké sú tie hlavné výhody?

Čítať ďalej »

Čo je to HoppyGo? 

HoppyGo je platforma na zdieľanie áut, ktorá spája tých, ktorí si chcú občasne požičať auto s majiteľmi, ktorí svoje autá nepoužívajú denne. Užívatelia tak môžu využíť vozidlá, ktoré by inak stály na parkoviskách. Na druhé strane majitelia môžu týmto spôsobom riešiť náklady na vlastníctvo vozidla či si zaistiť vedľajší príjem.

Platforma obsahuje vozidlá všetkých kategórií a značiek. Ako užívateľ máte možnosť vybrať si medzi luxusnými aj dostupnejšími vozidlami, športovými autami, obytnými dodávkami, rodinnými autami či mestskými hatchbackmi. Skrátka tu nájdete všetko čo potrebujete.