vw beetle, volkswagen, classic car

Ponúkať auto na HoppyGo sa vám oplatí

Ak máte auto, ktoré neustále niekde stojí, ponúknite ho ostatným cez peer-to-peer carsharingovú platformu HoppyGo. Vy zarobíte pekné peniaze navyše a ostatným pomôžete dostať sa tam, kam potrebujú. HoppyGo dôveruje už 1 400 majiteľov áut, pridajte sa k nim! A aké sú tie hlavné výhody?

1. JE TO JEDNODUCHÉ

Žiadne zmluvy a iné papierovanie. Celý proces registrácie a následné prenájmy prebiehajú cez HoppyGo aplikáciu. Poradíme vám, ako registráciu zvládnete behom chvíľky.

2. JE TO BEZPEČNÉ

Každá výpožička je poistená poisťovňou UNIQA nemusíte sa tak o svoje auto báť. Používateľov preverujeme, aby sme predišli všetkým nedorozumeniam. Havarijné poistenie sa vzťahuje na vandalizmus, poškodenie skla, zrážku so zverou a živelnú pohromu. Jeho súčasťou je aj asistenčná služba 24/7.

ŠKODA k pronájmu

3. PRIVYROBÍTE SI

Nenechajte svoje auto stáť zbytočne zaparkované, môže vám miesto toho zarábať peniaze. Na základe trhovej ceny vášho automobilu je stanovené cenové rozmedzie, v ktorom sa môžete pohybovať. Najaktívnejší majiteľ na HoppyGo si za rok 2020 zarobil vyše 20 000 €.

4. MÁ TO ZMYSEL

Podľa prieskumov je priemerné auto 95 % času zaparkované. Peer-to-peer carsharing je skvelým riešením, ako automobily efektívnejšie využívať a redukovať ich množstvo v uliciach.

Sdílení vozů přes HoppyGo

5. VŽDY VIETE, KAM SA OBRÁTIŤ

S akoukoľvek otázkou sa môžete obrátiť na našu zákaznícku podporu. Tá vás prevedie procesom registrácie vozidla, vyrieši s vami všetky ťažkosti a bude tu pre vás, keď si nebudete vedieť rady.

6. SPOZNÁTE NOVÝCH ĽUDÍ

HoppyGo je komunita. Majitelia aj vodiči podporujú zdieľanú ekonomiku a vidia v nej budúcnosť mobility. Pri prevzatí vozidla sa tak môžete zoznámiť so samými zaujímavými ľuďmi.

 

Ponúknite svoje auto na HoppyGo, zarobte si a prispejte k zlepšovaniu životného prostredia v mestách. Stačí si pripraviť malý technický preukaz a občiansky preukaz.

Zdieľajte tento článok: