Upravte si zvací kód a získejte kredity

Konec nesmyslným písmenům, číslicím a znakům! Změňte si název zvacího kódu, pozvěte přátele a získejte slevu. V aplikaci také najdete přehled o všech svých získaných a použitých HoppyGo kreditech. Seznamte se dalšími novinkami.

Co je to zvací kód a jak ho můžete použít?

Zvacím kódem můžete pozvat do HoppyGo vaše přátele a obdržet odměnu. Každý přítel, který se zaregistruje s vaším zvacím kódem, získá 500 Kč na jeho první zápůjčku. Po ukončení jeho první zápůjčky získáte odměnu 500 Kč formou kreditů.

Tip: Pozvěte do HoppyGo nového majitele, a po jeho prvním pronájmu vozu získáte 1 000 Kč. Bližší informace si můžete přečíst v článku Chceš jezdit se slevou až 1 000 Kč? Doporuč HoppyGo!.

Upravte si název svého zvacího kódu

Konec nesmyslným písmenům, číslicím a znakům. Nyní si můžete svůj zvací kód upravit podle sebe a sdílení s přáteli bude mnohem osobnější. Přejděte do svého Profilu a v záložce ‘‘Doporuč HoppyGo a získej kredity‘‘ můžete upravit název svého zvacího kódu.

Pozor! Kód můžete změnit pouze jednou, tak si jeho znění pořádně promyslete.

Jak sdílet svůj zvací kód?

Ať už si název změníte nebo ponecháte původní znění, na nic nečekejte a začněte kód sdílet s přáteli. Jak na to? Klikněte na tlačítko ‘‘Sdílet kód‘‘ a vyberte si, prostřednictvím čeho chcete kód příteli poslat. Sdílet můžete přímou zprávou na sociálních sítích, e-mailem nebo zkopírovat do schránky a vložit do zprávy.

Tip: Zveřejněte svůj kód na sociálních sítích a získejte tak více odměn! Čím více přátel, tím větší odměna.

Co jsou to HoppyGo kredity?

Kredity jsou odměny, které vám jsou přičteny do profilu, a to za pozvané přátelé zvacím kódem nebo nahrané od HoppyGo. Najdete je ve svém profilu v záložce ‘‘Moje HoppyGo kredity‘‘. Získané kredity jsou rozděleny na aktivní kredity, které můžete stále využít, a na použité kredity.

Na kartě aktivních kreditů vidíte informace:

  • Název kreditu, tzn. za co jste kredity získali
  • Získanou částku
  • Kdy byl kredit získán
  • Kdy vyprší platnost kreditu

Pozor! Platnost získaných kreditů je 6 měsíců. Pokud nebudou kredity využity, automaticky propadnou. Ale nebojte, o blížícím se konci platnosti kreditů vás budeme informovat.

Na kartě použitých kreditů vidíte informace, při jaké příležitosti byl kredit použit, částku kreditu a datum použití.

Jak HoppyGo kredity využít?

Máte už vyděláno a chcete kredity uplatnit na rezervaci? Při tvorbě poptávky stačí kliknout na ‘’Uplatnit kredity’’.

Pozor! Na jednu zápůjčku lze využít maximálně 3 000 Kč kreditů. HoppyGo kredity nelze využít na úhradu pojištění.

Co je to HoppyGo? 

HoppyGo je platforma na sdílení aut, která spojuje ty, kteří si chtějí auto občasně půjčit s majiteli, kteří své auta nepoužívají každý den. Uživatelé tak mohou využít automobily, které by jinak stály na parkovišti. Na druhé straně majitelé mohou tímto způsobem řešit náklady na vlastnictví svého vozu či si dokonce zajistit vedlejší příjem.

Na platformě je k dispozici přes 1900 vozů veškerých kategorií a značek. Jako uživatel tak máte možnost si vybrat mezi luxusními i dostupnými vozy, sportovními, obytnými anebo rodinnými auty či městskými hatchbacky. Zkrátka u nás najdete cokoliv, co zrovna potřebujete.

Sdílejte tento článek na: