Jak zajistit, že vaše poptávka nebude zamítnuta?

Vytvořili jste poptávku na auto a byla majitelem odmítnuta nebo majitel vůbec nezareagoval? Máme několik rad, co udělat pro to, aby byla poptávka přijata.

Poptejte více aut najednou

Čím více vozů poptáte, tím větší je šance, že vozidlo na svůj termín dostanete. Nebojte, peníze se vám strhnou pouze za první potvrzenou poptávku. Tedy ve chvíli, kdy jeden z majitelů poptávku přijme, zbytek se automaticky zruší. Nemusíte mít strach, že byste měli více vozů najednou.

Pozor! Majitel vozu má 24 hodin na potvrzení rezervace.  Výjimkou jsou poptávky na ten samý den. V takovém případě má majitel čas do termínu zahájení zápůjčky.

Vyberte auto s okamžitým potvrzením

Co znamená okamžité potvrzení? Pro řidiče to znamená, že systém automaticky poptávku potvrdí a převede do stavu závazné rezervace.

Jak hledat vozidla s okamžitým potvrzením?  V horní liště filtrů vyberte možnost ”Okamžité potvrzení”, a zobrazí se vám vozidla, u kterých bude poptávka automaticky potvrzena.

Tip: Okamžité potvrzení se vztahuje pouze na poptávky poslané více než 18 hodin před plánovanou zápůjčkou a začátek zápůjčky musí být v rozmezí mezi 8 hodinou a 20 hodinou!

Plánujte dopředu

Chcete mít jistotu, že seženete vyhovující auto pro vaše potřeby? Nenechávejte nejdůležitější část na poslední chvíli a plánujte s předstihem. I majitel potřebuje počítat s tím, na kdy vám má vozidlo připravit. Bojíte se, že kvůli změně plánů přijdete o peníze za potvrzenou rezervaci? Vůbec ne. Storno poplatek vás nečeká, pokud zrušíte rezervaci nejpozději 3 dny před začátkem zápůjčky.

Pozor! Při zrušení rezervace méně než 72 hodin před zahájením pronájmu, má majitel právo požadovat až 50 % storno poplatek.

 

Požádejte o pomoc zákaznickou péči

Máte otázku na majitele vozu s okamžitým potvrzením? Nebo byly zamítnuty všechny poslané poptávky? Obraťte se na HoppyGo podporu. Slečny na infolince pomůžou s obvoláním majitelů, zjistí podrobnějších informace nebo zašlou nabídku dalších vozidel.

Tip: Doporučujeme volat z telefonního čísla, na které jste se zaregistrovali. Automaticky se podpoře ukáže váš profil.

HoppyGo podpora: PO-NE 9:00 – 21:00 hodin +420 220 311 769

 

Pokuste se držet těchto rad a budete mít jistotu, že poptávku majitel neodmítne. Zajímá vás, jak se počítají dny pronájmů na HoppyGo? Dozvíte se v dalším článku tady.

Co je to HoppyGo? 

HoppyGo je platforma na sdílení aut, která spojuje ty, kteří si chtějí auto občasně půjčit s majiteli, kteří své auta nepoužívají každý den. Uživatelé tak mohou využít automobily, které by jinak stály na parkovišti. Na druhé straně majitelé mohou tímto způsobem řešit náklady na vlastnictví svého vozu či si dokonce zajistit vedlejší příjem.

Na platformě je k dispozici přes 1900 vozů veškerých kategorií a značek. Jako uživatel tak máte možnost si vybrat mezi luxusními i dostupnými vozy, sportovními, obytnými anebo rodinnými auty či městskými hatchbacky. Zkrátka u nás najdete cokoliv, co zrovna potřebujete.

Sdílejte tento článek na: