Doporuč HoppyGo a jezdi se slevou!

Chceš jezdit se slevou až 1000 Kč? Doporuč HoppyGo!

Chceš jezdit se slevou až 1000 Kč? Doporuč HoppyGo!

Věděli jste, že jako aktivní řidič nebo majitel máte možnost získat slevové vouchery na výpůjčky vlastně jenom za to, že nás představíte někomu dalšímu? Stačí ve vašem profilu kliknout na položku „Jízdy zdarma“ a poslat váš kód kód přátelům či známým.

Za nového řidiče 500 Kč na další jízdu

Máte ve svém okolí někoho, kdo by podle vás služby HoppyGo využil a ne a ne se k tomu rozhoupat? Popostrčte ho slevou 500 Kč na první výpůjčku. Pozvěte ho přes e-mail, SMS anebo mu pošlete váš referral kód.

Ten najdete ve vašem profilu v sekci „Jízdy zdarma“. Jakmile nový řidič uskuteční první výpůjčku, pošleme vám e-mail se slevovým kódem, který můžete využít kdykoliv v následujících 6 měsících.

Za nového majitele 1000 Kč na další jízdu

Víte o někom, kdo má vůz mladší 15 let a nevyužije ho na 100 %? Třeba by uvítal možnost přivydělat si nějakou tu korunu tím, že ho bude sem tam půjčovat jiným řidičům. A postup je stejný jako v předchozím případě. Nový majitel se jednoduše musí zaregistrovat s vaším referral kódem a jakmile auto poprvé půjčí, pošleme vám na e-mail slevu 1000 Kč na vaši další výpůjčku.

Jste v aplikaci HoppyGo trvale přihlášení? Přejděte rovnou na stránku s referral programem.

Pozvěte přátele přes e-mail, sociální sítě a nebo přes odkaz. Váš referral kód se při registraci sám doplní.

Máte na nás nějakou otázku? Napište nám e-mail na info@hoppygo.comnebo zavolejte na zákaznickou linku na čísle +420 220 311 769.