Upravte si pozývací kód a získajte kredity

Koniec nezmyselným písmenám, čísliciam a znakom! Zmeňte si názov pozývacieho kódu, pozvite priateľov a získajte zľavu. V aplikácií tiež nájdete prehľad o všetkých svojich získaných a použitých HoppyGo kreditoch. Zoznámte sa s ďalšími novinkami. 

Čo je to pozývací kód a ako ho môžete použ? 

Pozývacím kódom môžete pozvať do HoppyGo vašich priateľov a obdržať odmenu. Každý priateľ, ktorý sa zaregistruje s vašim pozývacím kódom, získa 20 eur na jeho prvý prenájom. Po ukončení jeho prvého prenájmu získate odmenu 20 eur formou kreditov. 

Tip: Pozvite do HoppyGo nového majiteľa, a po jeho prvom prenájme vozidla získate 40 eur.

Upravte si názov svojho pozývacieho kódu 

Koniec nezmyselným písmenám, čísliciam a znakom. Teraz si môžete svoj pozývací kód upraviť podľa seba a zdieľanie s priateľmi bude omnoho osobnejšie. Prejdite do svojho Profilu a v ložke ‘Odporuč HoppyGo a získaj kredity‘‘ môžete upraviť názov svojho pozývacieho kódu.

Pozor! Kód môžete zmeniť iba raz, tak si jeho znenie poriadne premyslite. 

Ako zdieľať svoj pozývací kód? 

Či už si názov kódu zmeníte alebo nebo ponecháte pôvodné znenie, na nič nečakajte a začnite kód zdieľať t s priateľmi. Ako na to? Kliknite na tlačítko ‘‘Zdieľať kód‘‘ a vyberte si, prostredníctvom čoho chcete kód priateľom poslať. Zdieľať môžete priamou správou na sociálnych sieťach, e-mailom alebo skopírovať do schránky a vložiť do správy. 

Tip: Zverejnite svoj kód na sociálnych sieťach a získajte tak viac odmien! Čím viac priateľov, tým väčšia odmena.

Čo sú HoppyGo kredity? 

Kredity sú odmeny, ktoré vám sú pričítané do profilu, a to za pozvaných priateľov pozývacím kódom alebo nahraté od HoppyGo. Nájdete ich vo svojom profile v záložke ‘‘Moje HoppyGo kredity‘‘. Získané kredity sú rozdelené na aktívne kredity, ktoré môžete stále využiť, a na použité kredity.  

Na karte aktívnych kreditov vidíte informácie: 

  • Názov kreditu, tzn. za čo ste kredity získali 
  • Získanú čiastku 
  • Kedy bol kredit poslaný 
  • Kedy vyprší platnosť kreditu 

Pozor! Platnosť získaných kreditov je 6 mesiacov. Ak nebudú kredity využité, automaticky prepadnú. Ale nebojte, o blížiacom sa konci platnosti kreditov vás budeme informovať.

Na karte použitých kreditov vidíte informácie, pri akej príležitosti bol kredit použitý, čiastku kreditu a dátum použitia. 

Ako HoppyGo kredity využiť?

Máte už zarobené a chcete kredity uplatniť na rezerváciu? Pri tvorbe rezervácie stačí kliknúť na ‘’Uplatniť kredity’’ 

Pozor! Na jeden prenájom môžete využ maximálne 100 eur kreditov. HoppyGo kredity nejde využ na úhradu poistenia. 

Čo je to HoppyGo? 

HoppyGo je platforma na zdieľanie áut, ktorá spája tých, ktorí si chcú občasne požičať auto s majiteľmi, ktorí svoje autá nepoužívajú denne. Užívatelia tak môžu využíť vozidlá, ktoré by inak stály na parkoviskách. Na druhé strane majitelia môžu týmto spôsobom riešiť náklady na vlastníctvo vozidla či si zaistiť vedľajší príjem.

Platforma obsahuje vozidlá všetkých kategórií a značiek. Ako užívateľ máte možnosť vybrať si medzi luxusnými aj dostupnejšími vozidlami, športovými autami, obytnými dodávkami, rodinnými autami či mestskými hatchbackmi. Skrátka tu nájdete všetko čo potrebujete.

Zdieľajte tento článok: