Nový proces odovzdávania a vrátenia vozidiel

Na základe spätnej väzby od našich používateľov invoujeme a zjednodušujeme aplikáciu tak, aby bolo všetko prehľadné. Zoznámte sa s novým procesom odovzdania a vrátenia vozidiel. Prejdite si novinky, ktoré prináša aktualizovaná verzia aplikácie, a budťe pripravený na svoj nadchádzajúci prenájom. 

Pridávame sprievodcu celým odovzdávacím procesom

Neviete, čo vás čaká? Blíži sa prvý prenájom a ešte ste našu aplikáciu nepoužívali? Žiadny strach, že urobíte niečo zle. Prejdeme proces krok za krokom.

Prehľad o odovzdávaní auta na hlavnej stránke

Už nemusíte hľadať svoje nadchádzajúce prenájmy v záložkách jázd. Odovzdanie bude pripravené priamo na hlavnej stránke a zobrazí sa 24 hodín pred časom odovzdávania vozidla.

7

Kdo by mal začať s odovzdávaním?

Kto má začať odovzdávať auto v aplikácií? Majiteľ alebo vodič? Pridali sme odporučenie, aby odovzdávanie začínal majiteľ. Ten pozná najlepšie stav svojho vozidla. Každopádne je vo výsledku na vás ako sa dohodnete. Túto možnosť je vhodné využiť najmä vtedy, ak by sa stalo to, že majiteľovi z rôznych dôvodov nefunguje telefón alebo pripojenie na internet.

Iba jeden z vás môže vykonávať odovzdávací proces. Po celý čas je protistrana o všetkom informovaná a vidí vložené informácie. V priebehu odovzdávania môže protistrana prevziať iniciatívu a pokračovať v odovzdávaní miesto prvej strany, ktorá je o tom informovaná textovou hláškou.

Novinky v odovzdávacom formulári:

Návod, ako najlepšie nafotiť auto

Kvalitné fotografie uľahčujú prácu vám aj nám pri riešení poistných udalostí a poškodeniach. Pridali sme návod, ako najlepšie nafotiť vozidlo.

Nové rýchlejšie a intuitívnejšie fotenie

Nový proces fotenia vozidla je rýchlejšie a intuitívnejšie. Nové ikonky so zeleným označením vás navedú, ktorú časť vozidla vyfotiť. Fotografie si môžete otočiť podľa potreby alebo odstrániť a nafotiť znovu. K fotografiám sa môžete v priebehu fotenia vrátiť. Nie je nutné otvárať a zatvárať náhľad fotenia.

Popis stavu vozidla

Chceli by ste uviesť niečo ďalšie? Napríklad nefunguje ovládanie spätných zrkadiel alebo stav vozu nejde zachytiť fotkou? Napíšte informáciu do popisu.

 

Nastala chyba pri overení totožnosti vodiča?

Najčastejčí problém počas odovzdávania nastáva pri overenia posledných štyroch čísiel občianskeho preukazu vodiča. Ak vložené čísla nesúhlasia, aplikácia vás upozorní a navedie k ďalším krokom. Väčšinou sa chyba objaví kôli zmene dokladov vodiča. Stačí, aby nás vodič kontaktoval s novým občianskym preukazom a my mu číslo upravíme. 

1920

Zhrnutie podrobností prenájmu

Vytvorili ste rezerváciu ale zabudli ste, koľko budete platiť za extra najazdené kilometre? Ste majiteľ a chcete zistiť celkový zárobok za prenájom alebo aké poistenie si vodič k prenájmu zakúpil? Pridali sme ešte datailnejšie podrobnosti o rezervácií, kde nájdete všetko dôležité.

Od začiatku až do konca predávacieho procesu je majiteľ a vodič informovaný o krokoch protistrany. Doporučujeme preto mať zapnuté notifikácie. Budete tak vždy vedieť aký je stav odovzdávania alebo vrátenia, a aké sú ďalšie kroky. Dáta z odovzdávania a vrátenia vozdila ako sú fotografie, stav paliva a kilometrov máte vždy k dispozícii v detaile prenájmu, teda si nemusíte robiť fotografie “pre seba”.

Odovzdávací proces je možný už len v aplikácií a preto si odporúčame skontrolovať, že máte stiahnutú aktuálnu verziu.

Čo je to HoppyGo? 

HoppyGo je platforma na zdieľanie áut, ktorá spája tých, ktorí si chcú občasne požičať auto s majiteľmi, ktorí svoje autá nepoužívajú denne. Používatelia tak môžu využiť vozidlá, ktoré by inak stáli na parkoviskách. Na druhej strane majitelia môžu týmto spôsobom riešiť náklady na vlastníctvo vozidla či si zaistiť vedľajší príjem.

Platforma obsahuje vozidlá všetkých kategórií a značiek. Ako používateľ máte možnosť vybrať si medzi luxusnými aj dostupnejšími vozidlami, športovými autami, obytnými dodávkami, rodinnými autami či mestskými hatchbackmi. Skrátka tu nájdete všetko čo potrebujete.

Zdieľajte tento článok: