Ako zaistiť, aby vaša rezervácia nebola zamietnutá?

Vytvorili ste rezerváciu na auto a bola majiteľom odmietnutá alebo majiteľ vôbec nezareagoval? Máme niekoľko rád, čo spraviť pre to, aby bola rezervácia prijatá. 

Rezervujte viac áut naraz 

Čím viac vozidiel rezervujete, tím je väčšia šanca, že vozidlo na svoj termín dostanete. Nebojte, peniaze sa vám strh iba za prvú potvrdenú rezerváciu. Teda vo chvíli, kedy jeden z majiteľov rezerváciu pjme, zvyšné sa automaticky zrušia. Nemusíte m strach, že by ste mali zaplatených viacero vozidiel naraz.

Pozor! Majiteľ vozidla má 24 hodín na potvrdenie rezervácie. Výnimkou súrezervácie so začatím v rovnaký deň. V takom prípade má majiteľ čas do termínu zahájenia prenájmu. 

Vyberte si auto s okamžitým potvrdením 

Čo znamená okamžité potvrdenie? Pre vodičov to znamená, že systém automaticky rezerváciu potvrdí a do stavu záväznej rezervácie.

Ako hľadať vozidlá s okamžitým potvrdením? V hornej lište filtrov v prehľade vozidiel, vyberte možnosť ”Okamžité potvrdenie, a zobrazia sa vám vozidlá, pri ktorých bude rezervácia automaticky potvrdená

Tip: Okamžité potvrdenie sa vzťahuje iba na rezervácie poslané viac ako 18 hodín pred plánovaným prenájmom a začiatok prenájmu musí b v rozmedzí medzi 8 hodinou a 20 hodinou!

Plánujte dopredu

Chcete m istotu, že zoženiete vyhovujúce auto pre vaše potreby? Nenechávajte najdôležitejšiu časť na poslednú chvíľu a plánujte s predstihom. Aj majiteľ vozidla potrebuje počítať s tým, na kedy vám má vozidlo pripraviť. Bojíte sa, že kvôli zmene plánov pdete o peniaze za potvrdenú rezerváciu? Vôbec nie. Storno poplatok vás nečaká, pokiaľ zrušíte rezerváciu najneskôr 3 dni pred začiatkom prenájmu. 

Pozor! Pri zrušení rezervácie menej ako 72 hodín pred zahájením prenájmu, má majiteľ právo požadovať až 50 % storno poplatok.

 

Požiadajte o pomoc zákaznícku podporu 

Máte otázku na majiteľa vozidla s okamžitým potvrdením? Alebo boli zamietnuté všetky vaše poslané rezervácie? Obráťte sa na HoppyGo podporu. Kolegovia na infolinke vám pomôžu s obvolaním majiteľov, zistia podrobneie informácie alebo vám zaš ponuku ďalších vozidiel. 

Tip: Odporúčame volať z telefónneho čísla, na ktoré ste sa zaregistrovali. Automaticky sa podpore ukáže váš profil.

HoppyGo podpora: PO-NE 9:00 – 21:00 hodin +421 220 839 555

 

Čo je to HoppyGo? 

HoppyGo je platforma na zdieľanie áut, ktorá spája tých, ktorí si chcú občasne požičať auto s majiteľmi, ktorí svoje autá nepoužívajú denne. Užívatelia tak môžu využíť vozidlá, ktoré by inak stály na parkoviskách. Na druhé strane majitelia môžu týmto spôsobom riešiť náklady na vlastníctvo vozidla či si zaistiť vedľajší príjem.

Platforma obsahuje vozidlá všetkých kategórií a značiek. Ako užívateľ máte možnosť vybrať si medzi luxusnými aj dostupnejšími vozidlami, športovými autami, obytnými dodávkami, rodinnými autami či mestskými hatchbackmi. Skrátka tu nájdete všetko čo potrebujete.

Zdieľajte tento článok: