Topování vozidel

Chcete, aby se vaše vozidlo zobrazovalo na předních místech ve vyhledávání? Nabízíme možnost „topování“.  Vozidlo posuneme na vrchní příčky a díky tomu bude ihned na očích zájemcům. 

Co znamená topování vozidla? 

Topování vozidla je rychlý a efektivní způsob, jak zviditelnit vaše auto a zvýšit jeho atraktivitu pro potenciální zájemce. Co všechno tato služba nabízí? 

👉 Zviditelnění vozu ve vyhledávání. To znamená, že bude mezi prvními auty, kterých si zájemci o zápůjčku všimnou. A věřte, že být na předním místě může být klíčové při rozhodování řidičů. Nabídka vozidel je obrovská, a ne každý řidič se dostane na konec vyhledávání. Topováním získáte jistotu, že auto nezapadne až hluboko na poslední místo. 

👉 Zobrazení v sekci doporučených vozidel. Jamile uživatel otevře aplikaci nebo navštíví webovou stránku, uvidí několik prvních vozidel, která mu jsou doporučená. Vozidla v této nabídce mají tendenci upoutat pozornost a generovat více zápůjček.

👉Vyšší šance na zápůjčku. S „topováním“ vozidla získáváte výhodu dřívějšího zobrazení, což zvyšuje šanci na to, že si zájemci vyberou právě váš vůz.

Kolik služba stojí? 

Vystřelit své auto na přední místa můžete za 250 Kč na období 14dnů. Je to investice, která se může snadno vrátit v podobě vyššího množství zápůjček. 

Jak o službu požádat? 

Tak co? Jdete do toho? Pokud jste ze služby nadšeni a chcete si „topování“ vozidla objednat, nebo pokud máte další otázky, neváhejte nás kontaktovat. Pro více informací nebo objednání se obraťte na naše fleetové oddělení na e-mailové adrese: 

Přečtěte si více článků

Příběhy majitelů: Aneta M.

Příběh majitelky Anety, která na HoppyGo půjčuje svou dodávku Meredes Vito, alias raketa. Kolik ji pronájem vydělá za měsíc a jaké náklady jsou spojeny se sdílením auta? Přečte si zkušenost majitelky.

Číst více »

Co je to HoppyGo? 

HoppyGo je platforma na sdílení aut, která spojuje ty, kteří si chtějí auto občasně půjčit s majiteli, kteří své auta nepoužívají každý den. Uživatelé tak mohou využít automobily, které by jinak stály na parkovišti. Na druhé straně majitelé mohou tímto způsobem řešit náklady na vlastnictví svého vozu či si dokonce zajistit vedlejší příjem.

Na platformě je k dispozici přes 1900 vozů veškerých kategorií a značek. Jako uživatel tak máte možnost si vybrat mezi luxusními i dostupnými vozy, sportovními, obytnými anebo rodinnými auty či městskými hatchbacky. Zkrátka u nás najdete cokoliv, co zrovna potřebujete.

Sdílejte tento článek na: