Audi R8. osm aut z filmů na HoppyGo

BMW z Mission Impossible nebo auto Mr. Beana? Osm aut ze světových filmů, kterými se můžete projet třeba hned zítra

Stačí pár kliků a obyčejný víkendový výlet může působit jako záchrana světa nebo nostalgický návrat do devadesátek. Díky tomu, že na HoppyGo půjčují svoje auta soukromí majitelé, je v naší nabídce možné najít nečekané klenoty! Vybrali jsme si pro vás osm aut, které jsou ještě navíc filmové hvězdy.

BMW M5 - Mission: Impossible - Fallout

Jak všichni moc dobře víme, nejoblíbenější forma dopravy Toma Cruise je běh. Není důležité kam a ani proč – v momentě, kdy ho ve filmu čekají trable nastartuje svůj pěškobus a začne bláznivě pobíhat z bodu A do bodu B.O to zajímavější je výběr auta, když už nekompromisně musí za volant. A svým výběrem poslední akční hrdina rozhodně nezklame! Jeho oblíbeným autem je BMW M5, které je se svými 600 koňmi ideálním nástrojem na záchranu světa.

Přehrát video o Ethan Hunt (Tom Cruise) vedle svého BMW M5 v M:I Fallout

Může z vás být Iron Man Mr. Bean Knight Rider Homer Simpson

Mini Cooper - Mr. Bean

Když se řekne britská legenda, tak většinu lidí na první dobrou napadne James Bond, ale to není jediné, co skrývá země suchého humoru a čaje o páté. Mini Cooper Mr. Beana nabízí minimálně podobně kultovní zážitek za mnohem dostupnější cenu, než Aston Martin Jamese Bonda. 

Auto, které Bean jakožto legendární akční hvězda řídil z kapoty. Auto, které bylo sešrotováno tankem. Tohle auto toho prostě zažilo víc, než některá větší jména na tomto seznamu. Řídit ho je jako řídit kus historie a přesun do světa Mr. Beana. Jeden majitel dokonce do svého Mini Coopera jako spolujezdce přibalil Beanova medvídka Teddyho. Nemluvě o tom, že i bez Beana je to nádherné auto, které se ideálně hodí na romantické výlety ve dvou. A to i v modernějších verzích, které nabízíme na HoppyGo.

Mr. Bean sedící na Mini Cooperu, osm aut z filmu na hopppygo

Chevrolet Camaro - Transformers

Naprostý protiklad Mini Cooperu ve velmi podobném barevném provedení je Chevrolet Camaro (Bumblebee) z filmů Transformers. Tento pravý americký závoďák se rychle stal ikonickým vozidlem, ve kterém se prostě chcete alespoň jednou projet. Tohle žluté Camaro vůbec nepotřebuje hollywoodskou hvězdu, aby ho řídila, jelikož dosáhlo statusu hvězdy samo. 

Bumblebee je fanoušky milovanou postavou, která ve filmech slouží k polidštění robotických hrdinů a jako náhled do mysli vtipného autobota. Camaro spojuje sílu a eleganci v jednom, stejně jako Bumblebee ve filmech. Jeho design vyzařuje dobrodružství a výkon, což je přesně to, co můžete zažít, když si půjčíte na víkendovou projížďku. Jeden majitel ho dokonce má v žluto-černém provedení!

Přehrát video o bumblebee z filmu transformers
Chevrolet Camaro 2010, osm aut z filmů na HoppyGo

BMW X5 - Locke

Ale možná jste důležitý člověk, který musí řešit důležité věci. Pro to je potřeba důležité auto. Stejně jako jej potřeboval Ivan Locke (Tom Hardy) ve filmu Locke. Hardy v něm musí zachránit celý svůj život ze sedadla řidiče. A to doslova. Celý film se odehrává v krásném a mohutném BMW X5. Což dává smysl, jedná se totiž o jeden z nejoblíbenějších modelů BMW. Je to prostě spolehlivý vůz, připravený vám usnadnit i ty nejtěžší úkoly, které vás ten den čekají.

Fotka ze zákulisí natáčení filmu Locke, BMW X5, osm aut z filmů na HoppyGo
Fotka ze zákulisí natáčení filmu Locke
BMW icon

Lamborghini Gallardo - Simpsonovi

Je pravda, že na tomhle seznamu by se krásně vyjímal Homerův klasický, růžový sedan. Ale ono je to těžké, když si Lamborghini Gallard ve své epizodě ukradlo celý seriál. Ano, chvílemi se prezentovalo trochu nadneseně (létat stále ještě neumí, možná příští model?), ale přesto  vtipně přejmenované Lamborgotti Fasterossa rozproudilo životy ve Springfieldu jako málo co. A není se čemu divit – málokteré auto o sobě může říct, že jízda v něm je “životní zážitek”. Homer se s vámi sice nesveze, ale co se týká skutečných pasažérů, tak málokdo by si nechal ujít příležitost být v něčem takovém aspoň spolujezdec.

Marge a Homer Simpsonovi v lamborghini, osm aut z filmů na HoppyGo

Připravte se na dobrodružství nové zážitky romantiku skvělé vzpomínky

Oranžové lamborghini gallardo, osm aut z filmů na HoppyGo
Lamborghini Gallardo (2011) dostupné na HoppyGo

Audi R8 - Iron Man

Je to génius, milionář, sukničkář, filantrop… ale čím jezdí Tony Stark (Robert Downey Jr.)? Mluvíme o člověku, který si doslova vytváří svoje vlastní dopravní prostředky. A kdyby založil automobilku, tak jeho auta v sobě mají zabudované úplně vše – od toustovače, až po protiletecké zbraně. Takže, když už si musí vybrat auto cizí výroby, moc dobře ví, co dělá. A jeho volba byla jednoznačná – Audi R8.

Ano, u milionáře se nedá čekat, že by nakupoval auta ekonomicky a kdyby ano, byla by to vůbec zábava? Zábava také perfektně definuje Audi R8. Tenhle vůz je jako Tony Stark, auto které je primárně celebrita. A jízda v něm se rovná velké, hollywoodské párty. Naštěstí nemusíte zastavit dům, abyste se sami mohli stát hvězdou. Stačí jen pár kliků a máte ho doma na víkend. Jen pozor, má krásná sedadla, ze kterých rozhodně nechcete čistit bublinky!

Audi R8 a Tony Stark, osm aut z filmů na HoppyGo

Pontiac Firebird - Knight Rider

Osmdesátky byly jiná doba. Trvalá slušela všem, všichni jsme z nějakého důvodu mysleli, že klávesy Michala Davida jsou budoucnost hudby a ulicemi drandil David Hasselhoff, který ve svém mluvícím autě řešil zločiny. Auto se jmenovalo KITT a byl to skutečný kamarád do deště. Hasselhoffovi zachránil život víckrát, než všech jedenáct řad pobřežní hlídky. Pokud vám nevadí, že KITT na HoppyGo má jinou barvu a pár kosmetických uprav, tak ho určitě vezměte na projížďku.

KITT a David Hasselhoff

Piaggio Vespa - Prázdniny v Římě

Co se vám vybaví, když se řekne léto? Slunce? Voda? Strýc Evžen, který má až moc malé plavky? Ale co takhle příběh o princezně, kterou hraje Audrey Hepburn a světáckém novináři v podání Gregory Pecka? Příběh o jejich dobrodružství, kdy projíždí uličkami Říma na legendární Vespě. Ta je nejen symbol filmu, ale taky symbol perfektní dovolené. Skútrů je na HoppyGo jako šafránu, ale tenhle tu najdete v krásném, moderním designu.

Herci z filmu Prázdniny v Římě na vespě

Hvězdná kapota:
Volvo XC60 - Zoufalé Manželky

A nakonec něco navíc! Volvo XC60 hraje důležitou roli v jednom z nejdůležitějších seriálů všech dob – v Zoufalkách. Seriálu, který vychoval celou generaci lidí, které teď už jen tak nepřekvapí, že ta milá stará paní z bytu 712 schovává v mrazáku mrtvolu. Volvo XC60 řídí v Zoufalkách Susan Mayer (Teri Hatcher) a chudák Volvo je kupříkladu nucené přihlížet, jak se jeho majitelce nasazují pouta. Na HoppyGo se vám s tímto vozem nic podobného nestane, ale stejně v něm můžete zažít jiná dobrodružství. Je čas v něm vyjet na nákupy, odhalit tajemství sousedů a najít tajemného, sexy údržbáře, který má zbrojní pas.

volvo xc60

Co je to HoppyGo? 

HoppyGo je platforma na sdílení aut, která spojuje ty, kteří si chtějí auto občasně půjčit s majiteli, kteří své auta nepoužívají každý den. Uživatelé tak mohou využít automobily, které by jinak stály na parkovišti. Na druhé straně majitelé mohou tímto způsobem řešit náklady na vlastnictví svého vozu či si dokonce zajistit vedlejší příjem.

Na platformě je k dispozici přes 1900 vozů veškerých kategorií a značek. Jako uživatel tak máte možnost si vybrat mezi luxusními i dostupnými vozy, sportovními, obytnými anebo rodinnými auty či městskými hatchbacky. Zkrátka u nás najdete cokoliv, co zrovna potřebujete.