Sleva na dlouhodobé výpůjčky

Za normálních okolností stojí platforma HoppyGo za dlouhodobě udržitelným způsobem mobility. V současné době pandemie je pro nás nicméně nejdůležitější bezpečná doprava, což znamená individuální cestování autem. Dlouhé výpůjčky ale nemusí být zasadní zátěží pro vaši peněženku.

Pokud se chcete bezpečně a komfortně přepravovat, auto je jednoznačnou volbou. Na kratší dobu do horizontu měsíců se ale nevyplatí pořizovat vlastní a dává smysl si jej pronajmout. Tato možnost nabízí velkou míru flexibility a celý proces je velice snadný.

 V případě půjčení vozu na delší dobu se k ceně výpůjček vztahují zásadní slevy. Pokud si vůz půjčíte na delší dobu, než 30 dní, sleva z denní sazby je 50%, na pojištění potom 60%. V tabulce níže najdete rozpad slev podle délky pronájmu auta.

Pojďme se ale podívat také na pár příkladů. Na platformě najdete vozy všech kategorií. A my jsme pro vás vytipovali 5 aut, se kterými se vaše cesty stanou výrazně jednodušší, pohodlnější a hlavně bezpečnější.

EKONOMICKÁ VARIANTA

Nechcete zbytečně utrácet? Například Renault Thalia bude skvělou volbou, jak se komfortně a levně dostat, kam jen potřebujete. V měsíčním tarifu zaplatíte pouze 188 Kč na den bez pojištění. 

Tímto vozem ale dostupná auta nekončí. Na HoppyGo platformě najdete další vozy, začínající na částkách už kolem 120 Kč na den v měsíčním tarifu bez pojištění.

  VYUŽIJTE MĚSÍČNÍ TARIF

  • Od 30 dní sleva 50 % na pronájem 
  • Sleva na pojištění 60 %
  • Bez závazků narozdíl od operativního leasingu

 

S NÍM ZAPARKUJETE VŠUDE

Pokud potřebujete jezdit především po městě, potom bude menší auto ideální volbou. HoppyGo nabízí stovky vozů této kategorie, například Smart Forfour vám se svými rozměry usnadní parkování ve městě. Navíc je opravdu bohatě vybavený. Najdete tu USB, WiFi internet i Bluetooth. Cesty si můžete zpříjemnit se svojí oblíbenou hudbou nebo vyřídit všechny telefonáty. S nízkou spotřebou a cenou 324 Kč na den s 14+ denním tarifem, je tento vůz ideálním parťákem do města. 

 

POTŘEBUJETE VYRAZIT NA DELŠÍ CESTU?

Možná potřebujete jezdit na delší vzdálenost. Jako vždy má HoppyGo odpověď i v těchto případech. Na platformě najdete zástupce všech značek a o dálniční křižníky není nouze.

Například s touto ŠKODOU SUPERB nebudou i dlouhé cesty problém. Zbytek rodiny vzadu navíc ocení obrovské místo na nohy. Díky automatické převodovce vás neomrzí ani popojíždění po městě. Pronájem tohoto vozu vyjde na 660 Kč na den s měsíčním tarifem.

 

JEZDĚTE EKOLOGICKY

Chcete vyzkoušet budoucnost elektromobility a méně zatěžovat životní prostředí při svých cestách? Například Fiat e500 může být ideální volbou. Tato elektrická verze slavné italské klasiky vás překvapí mrštností a výkonem. A jestli přemýšlíte, kde byste auto vůbec nabíjeli, nezoufejte, stačí se podívat na mapu nabíjecích stanic.

Elektromobilů je na HoppyGo také celá řada, můžete při hledání vozu filtrovat podle paliva. Zde si jde vybrat vozy, co jezdí na elektřinu. Alternativně také doporučujeme zkusit vozy na CNG nebo LPG, které jsou “zelenější” než benzínové motorizace.

 

PŘEVEZTE VŠE, CO POTŘEBUJETE

Pokud toho do práce potřebujete převážet opravdu hodně, vybírejte v kategorii Kombi. Nabídka je téměř nekonečná a určitě si vyberete. 

Tato ŠKODA OCTAVIA SCOUT vám poskytne velkorysé rozměry zavazadlového prostoru, kam poskládáte všechno pracovní náčiní. Můžete se spolehnout, že s pohonem 4×4 vás tento fešák nenechá nikde ve štychu. Navíc za denní pronájem zaplatíte pouze 228 Kč na den v měsíčním tarifu –⁠ skvělý poměr cena výkon.

Dopravujte se bezpečně a komfortně! Vyberte si auto, které přesně vyhovuje vaším představám. Stačí si nastavit filtry s vašimi požadavky a zvolit si vůz,  se kterým si zjednodušíte cestu kamkoliv.

Také se podívejte na základní hygienická opatření, které jsme sepsali ve článku níže.

Co je to HoppyGo? 

HoppyGo je platforma na sdílení aut, která spojuje ty, kteří si auto chtějí půjčit občasně s majiteli, kteří svá auta nepoužívají denně. Uživatelé tak mohou využít vozů, které by jinak stály na parkovištích. Na druhé straně majitelé mohou tímto způsobem řešit náklady na vlastnictví vozu či si zajistit vedlejší příjem. 

Platforma čítá přes 1800 vozů všech kategorií i značek. Jako uživatel máte možnost vybírat mezi luxusními i dostupnými vozy, sporťáky, skříňovými a obytnými dodávkami, rodinými auty či městskými prcky. Zkrátka zde najdete vše.