Okamžité potvrzení

Rezervujte si vůz rychleji a jednodušeji. Představte si klasickou situaci – je středa a vy byste si rádi v pátek vypůjčili vůz na víkend, případně sháníte dodávku na stěhování. Chcete mít jistotu přijaté poptávky a nechcete jich posílat několik? Tuto situaci vyřeší ,,Okamžité potvrzení”.

Co znamená ,,Okamžité potvrzení”?

U vozů s filtrem ,,Okamžité potvrzení” stačí vozidlo poptat a systém poptávku automaticky potvrdí a převede do stavu závazné rezervace.

Co tato vychytávka znamená pro řidiče?

Automatické potvrzení celý proces výrazně zrychlí. Vozidla s okamžitým potvrzením můžete hledat podle filtru ,,Okamžité potvrzení”.  Nabídka vozidel zahrnuje nejen praktické hatchbacky, dodávky vhodné ke stěhování, ale i stylové kabriolety a sportovní vozy, se kterými si užijete víkendové výlety.

Pozor! Poptávka na vůz musí být poslána více než 18 hodin před plánovanou zápůjčkou. Aby došlo k okamžitému potvrzení, musí být poptávka v rozmezí mezi 8:00 a 20:00 hodinou.

Pojďme si to ukázat na příkladu

Je středa a sháníte auto na pátek. Poptáte auto s ,,Okamžitým potvrzením”. Vše je v pořádku, protože poptáváte s dostatečným předstihem a systém poptávku automatický potvrdí.

Ale! Pokud je pátek 10 hodin, vy sháníte auto na 16 hodinu a poptáte auto s ,,Okamžitým potvrzením”, tak systém poptávku nebude automaticky potvrzovat, protože jste mimo časové rozmezí. Potvrzení poptávky je v tuto chvíli v rukou majitele.

A co přináší ,,Okamžité potvrzení” pro majitele vozů?

Jako majitel vozu si můžete samozřejmě vybrat, zda tuto funkci chcete využívat. Jednoduše ji zapnete, nebo vypnete v detailu vozidla na kartě ,,Výhody pro řidiče”. Vaše vozidlo pak bude zahrnuto do filtrace podle okamžitého potvrzení. Následně vždy jen obdržíte informaci o potvrzené poptávce.

Pozor! Pokud funkci u vozidla zapnete, pravidelně aktualizujte kalendář dostupnosti. V případě zrušení potvrzené poptávky hrozí zhoršené postavení vozidla ve vyhledávání.

Pokud máte jakékoli dotazy napište nám e-mail: info@hoppygo.com nebo nám zavolejte na HoppyGo podporu na čísle +420 220 311 769.

Co je to HoppyGo? 

HoppyGo je platforma na sdílení aut, která spojuje ty, kteří si chtějí auto občasně půjčit s majiteli, kteří své auta nepoužívají každý den. Uživatelé tak mohou využít automobily, které by jinak stály na parkovišti. Na druhé straně majitelé mohou tímto způsobem řešit náklady na vlastnictví svého vozu či si dokonce zajistit vedlejší příjem.

Na platformě je k dispozici přes 1900 vozů veškerých kategorií a značek. Jako uživatel tak máte možnost si vybrat mezi luxusními i dostupnými vozy, sportovními, obytnými anebo rodinnými auty či městskými hatchbacky. Zkrátka u nás najdete cokoliv, co zrovna potřebujete.

Přečtěte si další články na HoppyGo

Co takhle prodloužit zápůjčku a jak na to? Zvyšte své šance na potvrzení poptávky nebo se seznamte s pěti nejúspěšnějšími auty na HoppyGo. Přečtěte si další články.

Sdílejte tento článek na: