5 nejúspěšnějších aut na HoppyGo

Jaká auta jsou na HoppyGo nejvíce půjčovaná? Kolik peněz si majitel vydělal od prvního pronájmu? K jakým příležitostem bylo auto nejčastěji zapůjčeno nebo jaká byla nejdelší zápůjčka? Představujeme pět nejúspěšnějších aut na HoppyGo.

1. Mercedes Vito

Prostorný minivan se do flotily HoppyGo připojil v roce 2018 a během této doby má za sebou celkem 118 úspěšných zápůjček. Není divu. Největší předností vozu je prostor a z toho důvodu je nejpoptávanějším autem na delší cesty pro více pasažérů. Nabízí místo až pro devět cestujících.

Aktuálně má najeto 300 000 kilometrů a i když jde o hraniční limit nájezdu, vozidlo je v perfektní stavu a majitel o něho pečuje se vší láskou.

Mercedes Vito si od prvního pronájmu stihl vydělat krásných 551 773 Kč. Auto bylo nejdéle půjčeno na 23 dnů a průměrná délka zápůjčky je 5 dnů. Posloužilo na rodinné dovolené do Itálie, Chorvatska ale i po Čechách. Díky střešnímu nosiči a sněhovým řetězům je velmi oblíbeným autem na zimní dovolenou do hor.

2. Audi A5

Sportovní charakter a vynikající jízdní komfort. Audi A5 s verzí S-Line dělá dojem ze všech úhlů pohledu. Majitel pronajímá vůz na HoppyGo od roku 2021 a má za sebou 31 úspěšných zápůjček. Milovníci řízení jistě ocení DSG automatickou převodovku s manuálním režimem řazení.

Bílá krasavice má najeto necelých 94 000 kilometrů a nejdelší zápůjčka byla na 21 dnů, řidičkou, která prodala vlastní vůz a čekala na dodání nového vozu. Průměrná délka zápůjček vozu je 5 dnů. Výdělek Audi A5 za uplynulý rok a půl činní 449 391 Kč.

3. Škoda Octavia

Co ukončená zápůjčka, to hodnocení pět hvězdiček a samá chvála. Škodu Octavii majitel Tomáš začal pronajímat na HoppyGo v roce 2020 a už má za sebou úspěšných 125 jízd.

Pro některé konzervativní auto, ale poslouží jak na víkendový výlet, tak i na jednorázovou služební cestu. Aktuální nájezd je lehce přes 277 000 kilometrů a nejdelší cesta byla až do romantické Itálie. Pokud sháníte auto jako náhradu za auto v servisu, tak i tato Octavia byla zapůjčena za tímto účelem na celých 24 dnů. Průměrně se Octavia půjčuje na 3 dny. Vozidlo majiteli pronájmem za dva roky vydělalo 384 354 Kč.

4. Mazda MX-5

Legendární Miata ve facelift provedení je čtvrtým nejúspěšnějším autem na HoppyGo. Majitel k nám krásnou Mazdu MX-5 zaregistroval v roce 2019, aby si řidiči na vlastní kůží vyzkoušeli co znamená slogan Mazdy „Jinba Ittai“, neboli ‘‘souznění mezi koněm a jezdcem‘‘.

Za dob působení na HoppyGo je sportovní roadster průměrně nejčastěji půjčován na jednodenní nebo dvoudenní výlety. Celkově má za sebou 64 úspěšných pronájmů. Letní sezónu má nabytou, ale na své si přijdou i milovníci zimních výjezdů. Mazda si za tři roky zaslouženě vydělala 374 023 Kč.

5. Mercedes C

Prestižní auto s trojcípou hvězdou na masce. Mercedes C byl na HoppyGo zaregistrovaný v roce 2019 a je pátým nejúspěšnějším autem. Majitel si pronájem za tři roky vydělal 363 073 Kč a celkem bylo 125 zápůjček.

Nejdelší zápůjčka byla na 11 dnů a řidič se vydal na dovolenou do Polska. Mercedes reprezentoval hosty na svatbě a nejčastěji je půjčován na prodloužené víkendové výlety. Průměrná délka zápůjčky je na 2 dny. Majitel mluví anglicky ale perfektně komunikuje také česky.

Ať už hledáte auto na jakoukoli příležitost, prozkoumejte další nabídky. Úspěšných aut máme plno a každé je připravené na nového řidiče.

Co je to HoppyGo? 

HoppyGo je platforma na sdílení aut, která spojuje ty, kteří si chtějí auto občasně půjčit s majiteli, kteří své auta nepoužívají každý den. Uživatelé tak mohou využít automobily, které by jinak stály na parkovišti. Na druhé straně majitelé mohou tímto způsobem řešit náklady na vlastnictví svého vozu či si dokonce zajistit vedlejší příjem.

Na platformě je k dispozici přes 1900 vozů veškerých kategorií a značek. Jako uživatel tak máte možnost si vybrat mezi luxusními i dostupnými vozy, sportovními, obytnými anebo rodinnými auty či městskými hatchbacky. Zkrátka u nás najdete cokoliv, co zrovna potřebujete.

Sdílejte tento článek na: