Jak uplatnit slevový kód na zápůjčku auta

Jedna z nejlepších výhod, které mohou uživatelé platformy HoppyGo dostat jsou slevové kódy. Ty umožní získat levnější cenu pronájmu vozidla a v našem článku vám ukážeme, jak slevový kód využít a jaké jsou jeho podmínky.

Co je slevový kód HoppyGo?

Slevové kódy jsou speciální kódy, které poskytují slevu na určitou částku z ceny pronájmu vozidla. Díky nim si můžete užít ještě výhodnější zážitek při využívání služeb HoppyGo.

Slevové kódy fungují jednoduše. Jakmile získáte platný kód, můžete jej uplatnit při rezervaci auta na platformě HoppyGo. V rámci rezervačního procesu najdete možnost zadat slevový kód. Po vložení a ověření kódu se sleva automaticky aplikuje na částku pronájmu.

Podmínky využití slevy

  • Sleva se nevztahuje na pojištění, vratnou kauci ani na doplňkové služby.
  • Platnost slevového kódu je uvedena buď na voucheru, který obdržíte nebo v komunikaci slevy.

Jak slevový kód využít?

Obdrželi jste slevový kód a chcete ho uplatit na poptávku? Až budete mít zvolený termín poptávky, klikněte na tlačítko pokračovat. Následně vyberte jednu z variant pojištění, doplňkové služby a případně přidejte druhého řidiče. Napište krátkou zprávu majiteli a pod ní najdete možnost výběru „Mám slevový kód“.

Do prázdného políčka vložte správné znění slevového kódu a uložte. Cena se automaticky přepočte.

Tip: Ve spodní levé části obrazovky můžete rozkliknout „Detail ceny“ a uplatněnou slevu najdete níže jako „Uplatněné bonusy“.

Půjčte si auto přímo od majitele za výhodnější cenu díky slevovému kódu. Každý nově registrovaný uživatel po zadání slevového kódu „Vitejte2023“ získá slevu 200 Kč na první zápůjčku. Tak hurá do aplikace a ověřte, zda slevové kódy fungují!

Co je to HoppyGo? 

HoppyGo je platforma na sdílení aut, která spojuje ty, kteří si chtějí auto občasně půjčit s majiteli, kteří své auta nepoužívají každý den. Uživatelé tak mohou využít automobily, které by jinak stály na parkovišti. Na druhé straně majitelé mohou tímto způsobem řešit náklady na vlastnictví svého vozu či si dokonce zajistit vedlejší příjem.

Na platformě je k dispozici přes 1900 vozů veškerých kategorií a značek. Jako uživatel tak máte možnost si vybrat mezi luxusními i dostupnými vozy, sportovními, obytnými anebo rodinnými auty či městskými hatchbacky. Zkrátka u nás najdete cokoliv, co zrovna potřebujete.

Sdílejte tento článek na: