Ako uplatniť zľavový kód na prenájom auta

Jedna z najlepších výhod, ktoré môžu používatelia platformy HoppyGo dostať sú zľavové kódy. Tie umožnia získať lacnejšiu cenu prenájmu vozidla a v našom článku vám ukážeme, ako zľavový kód využiť a aké sú jeho podmienky.

Čo je zľavový kód HoppyGo?

Zľavové kódy sú špeciálne kódy, ktoré poskytujú zľavu na určitú čiastku z ceny prenájmu vozidla. Vďaka nim si môžete užiť ešte výhodnejší zážitok pri využívaní služieb HoppyGo.

Zľavové kódy fungujú jednoducho. Akonáhle získate platný kód, môžete ho uplatniť pri rezervácii auta na platforme HoppyGo. V rámci rezervačného procesu nájdete možnosť zadať zľavový kód. Po vložení a overení kódu sa zľava automaticky aplikuje na čiastku prenájmu.

Podmienky využitia zľavy

  • Zľava sa nevzťahuje na poistenie, vratnú kauciu ani na doplnkové služby.
  • Platnosť zľavového kódu je uvedená buď na voucheri, ktorý obdržíte alebo v komunikácii zľavy.

Ako zľavový kód využiť?

Dostali ste zľavový kód a chcete ho uplatiť na prenájom? Až budete mať zvolený termín prenájmu, kliknite na tlačidlo pokračovať. Následne vyberte jeden z variant poistenia, doplnkové služby a prípadne pridajte druhého vodiča. Napíšte krátku správu majiteľovi a pod ňou nájdete možnosť výberu „Mám zľavový kód“.

Do prázdneho políčka vložte správne znenie zľavového kódu a uložte. Cena sa automaticky prepočíta.

Tip: V spodnej ľavej časti obrazovky môžete rozkliknúť „Detail ceny“ a uplatnenú zľavu nájdete nižšie ako „Uplatnené bonusy“.

Požičajte si auto priamo od majiteľa za výhodnejšiu cenu vďaka zľavovému kódu. Každý novo registrovaný užívateľ po zadaní zľavového kódu „10VITAJTE“ získa zľavu 10 € na prvý prenájom. Tak hurá do aplikácie a overte, či zľavové kódy fungujú!

Zdieľajte tento článok:

Čo je to HoppyGo? 

HoppyGo je platforma na zdieľanie áut, ktorá spája tých, ktorí si chcú občasne požičať auto s majiteľmi, ktorí svoje autá nepoužívajú denne. Užívatelia tak môžu využíť vozidlá, ktoré by inak stály na parkoviskách. Na druhé strane majitelia môžu týmto spôsobom riešiť náklady na vlastníctvo vozidla či si zaistiť vedľajší príjem.

Platforma obsahuje vozidlá všetkých kategórií a značiek. Ako užívateľ máte možnosť vybrať si medzi luxusnými aj dostupnejšími vozidlami, športovými autami, obytnými dodávkami, rodinnými autami či mestskými hatchbackmi. Skrátka tu nájdete všetko čo potrebujete.