fiat punto

5 cenovo dostupných áut, ktoré čakajú na vašu rezerváciu

Hľadáte auto na víkend, na hory, na sťahovanie alebo na inú príležitosť, chcete skúsiť kabriolet a máte obmedzený rozpočet? Na HoppyGo nájdete mnoho vozidiel, ktoré čakajú na vašu rezerváciu a vaša peňaženka sa z prenájmu nezblázni. Ponúkame vám tipy na 5 cenovo dostupných áut pod 30 € za deň pri dlhodobých prenájmoch (30+ dní).  

fiat punto
fiat punto

1. Fiat Punto

Mestský hatchback, s ktorým je presúvanie a parkovanie po meste šikovné. Auto je po kompletnom service, preto jeho spoľahlivosť oceníte aj v príprade, že by ste sa rozhodli prevetrať ho na dlhší víkendový výlet.

Výbava

Na prvý pohľad skromnejšiu výbavu nahrádzajú povolené cesty do zahraničia. Keďže ide o primárne mestské vozidlo, nerátajte s diaľničnou známkou v cene, jej úhrada bude na vás. Vo vozidle však nájdete klimatizáciu, preto aj prichádzajúce teplejšie dni v Košiciach  

Všetky informácie o vozidle nájdete na profile vozidla na HoppyGo.

Citroën C4 Picasso
Citroën C4 Picasso

2. Citroen C4 Picasso

Presvetlené vozidlo pre tých, ktorí sa počas jazdy chcú kochať krásami slovenskej prírody. Za cenu približne 21 eur pri prenájme dlhšom ako 30 dní si môžete vychutnať jeho nízku spotrebu 5l/100 km.

Výbava

Najväčším lákadlom tohto vozidla je práve spomínaná panoramatická strecha. Potešia sa aj dobrodruhovia, pretože majiteľ povoľuje cesty aj do zahraničia. Je ochotný sa dohodnúť aj na pristavení vozidla na adresu.

Aké majú skúsenosti s vozidlom a majiteľom vodiči?

Marek M. (Jún 2022)Výborné vozidlo na rodinnuú dovolenku aj pre piatich dospelých s batožinou na týždeň. Aj v letných teplotách je komfort cestovania v piatich osobách ok. Ochotný majiteľ s ľudským prístupom.

Michal M. (December 2021)

Fajn priestranné auto s výbornou spotrebou. Ideálne na dovolenku. Ochotný majiteľ.

Viac o Citroen C4 Picasso nájdete na jeho profile.

Nissan NV200
Nissan NV200

3. Nissan NV200

Váš spoločník na väčšie cesty. Potrebujete sa presťahovať z jedného konca mesta na druhý? Potrebujete zbaliť viac vecí na výlet? Táto mestská dodávka vám zaistí priestor, ktorý vyhľadávate. S cenou približne 30 € za deň pri zápožičke na 1-2 dni konkuruje všetkým dopravcom či sťahovacej službe.

Výbava

Okrem klasickej výbavy, ktorou je klimatizácia či vyhrievané sedadlá môžete počítať aj s bezkontaktným predaním vozu. To poteší najmä osoby, ktoré nie sú časovo flexibilné.

Aké majú skúsenosti s vozidlom a majiteľom vodiči?

Erik P. (December 2022)

S autom som ból maximálne spokojný, je priestranné, plne funkčné a odviezlo nás bez problémov na dovolenku. Pri 110 km/h na diaľnici má prijateľnú spotrebu 8,5 l a zvládnuteľný akustický komfort. Preberanie aj odovzdávanie vozidla prebehlo bezkontaktne, promptne bez akýchkoľvek problémov. Vrelo odporúčam.

Viac o vozidle nájdete na jeho profile.

Honda Civic
Honda Civic

4. Honda Civic

Zažite pohodlnú jazdu vďaka automatickej prevodovke. Spoľahlivá vychytávka pre tých, ktorí potrebujú vybaviť pár vecí v meste, zájsť na väčšie nákupy alebo sa chystajú na dlhšiu trasu.

Výbava

Okrem automatickej prevodovky si môžete užiť rýchlejšiu jazdu na diaľnici vďaka diaľničnej známke. Majiteľ povoľuje cesty do zahraničia, čo je na skok do susedného Rakúska, ak si vyzdvihnete auto na adrese majiteľa v Bratislave. Majiteľ je však ochotný vám aj vozidlo pristaviť na adresu, stačí, ak sa s ním dohodnete v chate.

Aké majú skúsenosti s vozidlom a majiteľom vodiči?

Miroslava T. (Február 2023)

Dobrá a rýchla komunikácia, šikovné dobré fungujúce auto.

Matej K. (Február 2022)

Spoľahlivé super auto a ochotný majiteľ.

Všetko o vozidle nájdete na tomto odkaze na HoppyGo.

Mazda MX-5
Mazda MX-5

5. Mazda MX-5

Rýchla jazda a vietor vo vlasoch? Svoju “Emily” ako ju majiteľ Vít nazýva, je ochotný požičať v Bratislave za približne 40 € za deň (pri cene na 3 dni). 

Výbava

Ak sa s autom chcete ukázat v meste, poteší vás parkovacie povolenie. V prípade, že si chcete vietor vo vlasoch užiť na rýchlejšej trase, určite využijete diaľničnú známku. S rastúcimi teplotami určite oceníte klimatizáciu.

Ako vozidlo opísal majiteľ si môžete pozrieť priamo v profile vozu.

Ak je vás rozpočet obmedzený, určite si vyberiete auto na správnu príležitosť za tú správnu cenu na HoppyGo. Využívajte autá z ulíc, ktoré sú pripravené robiť vám radosť.

Čo je to HoppyGo? 

HoppyGo je platforma na zdieľanie áut, ktorá spája tých, ktorí si chcú občasne požičať auto s majiteľmi, ktorí svoje autá nepoužívajú denne. Užívatelia tak môžu využíť vozidlá, ktoré by inak stály na parkoviskách. Na druhé strane majitelia môžu týmto spôsobom riešiť náklady na vlastníctvo vozidla či si zaistiť vedľajší príjem.

Platforma obsahuje vozidlá všetkých kategórií a značiek. Ako užívateľ máte možnosť vybrať si medzi luxusnými aj dostupnejšími vozidlami, športovými autami, obytnými dodávkami, rodinnými autami či mestskými hatchbackmi. Skrátka tu nájdete všetko čo potrebujete.

Zdieľajte tento článok: