Proc si pujcit auto

10 dôvodov, prečo si požičať auto cez HoppyGo

Váhate, či je zdieľaná služba áut pre vás to pravé orechové? Prečo práve HoppyGo, keď okolo nás je množstvo ďalších možností, ako si auto požičať? Prečítajte si desať dôvodov, prečo si požičať auto práve cez HoppyGo.

1. Auto priamo od majiteľa

HoppyGo je jediná služba v Čechách, ktorá umožňuje požičiavať vlastné auto a tým si i bežní ľudia můžu zarobiť peniaze. Autá, ktoré by inak stáli bez využitia v uliciach môžu spríjemniť zážitok tým, ktorí auto nemajú alebo práve potrebujú iné auto.

2. Možnosť výberu

Vďaka tomu, že je na platforme HoppyGo viac ako 2 500 vozidiel celkovo a vyše 300 na Slovensku, výber je obrovský. Najviac majiteľov prenajíma svoje auto v Bratislave. Pomaly sa ale služba rozširuje aj do menších miest, či môžete HoppyGo využiť aj v Česku či Poľsku. Chcete mať svoju cestu skutočne výnimočnú? Vyberte si z luxusných modelov. Pre perfektné zážitky sú často dopytované Tesly, Mercedesy a Corvetty.

3. Auto pre každú príležitosť

Luxusní kabrioletktorým odveziete nevestu k oltáru? Priestorný minivan pre perfektnú rodinnú dovolenku? Auto v servise a potrebujete náhradu? Sťahujete sa a do malého kombíka sa skriňa nemestí? Alebo, čo tak si vyskúšať, ako jazdí elektromobil? Príležitostí je mnoho, auto si stačí iba vybrať.

4. Úspora peňazí

Niekomu príde zbytočné si auto požičať a radšej si ho kúpi. Ak ale nepotrebujete jazdiť každý deň, prečo platiť povinné poistenie, každomesačné splátky v prípade lízingu, parkovacie státie a k tomu havarijné poistenie? Jednoducho zaplatíte za zápožičku, využijete auto na svoj účel a zase ho vrátite.

5. Zápožičky sú poistené

V prípade poškodenia nemusíte mať strach, že by ste promrhali všetky svoje úspory. Pri tvorbe prenájmu si vyberie z dvoch typov poistení. U jedného ste v prípade škody od spoluúčasti oslobodení a u druhého vás bude čakať spoluúčast 5 %, minimálně 5 000 Kč. Aké sú ďalšie rozdiely v HoppyGo poisteniach nájdete tu.

6. Perfektná zákaznická podpora

Kontaktujte nás kedykoľvek medzi 9 h ráno a 19 hodinou večer, a radi pomôžeme so všetkými otázkami. Dokážeme vám predom od maijteľov zistiť podrobnosti o vozidle alebo vám radi pošleme ponuku vozidiel, priamo pre váš účel cesty.

7. Asistenčné služby 24/7

Potrebujete pomôcť na cestách? Asistenčné služby sú vám k dispozícií každý deň, od rána do večera. Čo robiť v prípade poruchy, nehody alebo malého poškodenia? Nájdete tu.

8. S aplikáciou autá doslova pod palcom

Žiadne zmluvy ani zbytočné papiere. Stiahnite si HoppyGo aplikáciu, zaregistrujte sa a autá si rezervujte sami, podľa svojich požiadaviek. Navolíte si dátum zápožičky, typ poistenia, napíšete krátku správu majiteľovi a počkáte na jeho potvrdenie. Všetko si môžete dopredu premyslieť, zvážiť cenu a v pokoji a pohodlí odoslať prenájom. Pár typov pred tvorbou prenájmu máme tu.

9. Pozitívny dopad na životné prostredie

Stále viac ľudí sa tak snaží cestovať ekologicky s minimálnym dopadom na životné prostredie, a zdieľanie áut je zmysluplným a udržateľným prístupom k mobilite. Podľa posledných ľzúdií každé pravidelne zdieľané vozidlo nahradí v meste 5 až 15 áut.

10. Menej starostí, viac radosti

S požičaným autom odpadnú nepríjemné starosti spojené s prevádzkou vozidla. Dochádza olej v prevodovke? Blíži sa výmena rozvodov? Svieti kontrolka filtra pevných častíc? Vás nič z toho strašiť nemusí, pretože jazdíte zdieľaným autom. Starosti ohľadom technickej kontroly, pravidelného servisu alebo opráv auta môžete pustiť z hlavy a užívať si bezstarostnú prevádzku auta.

Čo je to HoppyGo? 

HoppyGo je platforma na zdieľanie áut, ktorá spája tých, ktorí si chcú občasne požičať auto s majiteľmi, ktorí svoje autá nepoužívajú denne. Užívatelia tak môžu využíť vozidlá, ktoré by inak stály na parkoviskách. Na druhé strane majitelia môžu týmto spôsobom riešiť náklady na vlastníctvo vozidla či si zaistiť vedľajší príjem.

Platforma obsahuje vozidlá všetkých kategórií a značiek. Ako užívateľ máte možnosť vybrať si medzi luxusnými aj dostupnejšími vozidlami, športovými autami, obytnými dodávkami, rodinnými autami či mestskými hatchbackmi. Skrátka tu nájdete všetko čo potrebujete.

Zdieľajte tento článok: