Nejoblíbenější typ vozu na HoppyGo - Škoda

4 tipy na výlet do múzea na Slovensku

Každoročne je 18. máj Medzinárodným dňom múzeí, preto sme si pre vás pripravili výber 4 zaujímavých múzeí a galérií z rôznych kútov Slovenska, možno aj takých kútov, o ktorých ste ešte nepočuli. Na svoje si prídu milovníci umenia, histórie, ale aj absurdity. Navyše, múzeum je skvelým útočiskom či už počas horúcich letných dní, kedy sa chcete skryť pred slnkom, alebo počas daždivých dní a nepriaznivého počasia celoročne. 

Múzeum dopravy v Bratislave

Máte doma nadšenca automobilov, motoriek, lodí či vlakov? Na svoje si prídu v bratislavskom múzeu vodnej, cestnej a železničnej dopravy. Čaká na vás prehliadka kočov, parných, motorových a elektrických rušňov. Vystavené sú aj historické bicykle, preto naozaj nezáleží aký počet kolies či druh motora preferujete, určite si tam nájdete svojho favorita. Výlet odporúčame najmä rodinám s deťmi v predškolskom a školskom veku. 

Tip: S deťmi oceníte najmä pohodlný spôsob dopravy do hlavného mesta. Priestranné SUV pre celú vašu rodinu si môžete vybrať na HoppyGo.

Galéria optických ilúzií Tricklandia v Starom Smokovci

Nechajte sa unášať tradíciami a ilúziami v jednom. Miesto, kde sa zabavia vaši rodičia, deti a dokonca aj priatelia. V Tricklandii nájdete námety slovenských ľudových povestí, rozprávok, obcí a zámkov zo Slovenska. Unikátny projekt obsahuje 24 atrakcií na 500 m2 plochy. Stratíte sa v zrkadlovej sieni a oklamú vás dvojrozmerné obrazy. 

Tip: Vyberte sa na putovanie do Tatier dodávkou, prespite v nej a zažite naozaj unikátny zážitok.

Múzeum gýča v Kremnici

Pod gýčom si každý jedinec predstaví niečo odlišné, aj práve preto vás môže naozaj prekvapiť, čo v takomto múzeu nájdete. Kremnické múzeum je jediného svojho druhu v Európe, preto ho pri návšteve či prechode Kremnicou nevynechajte. Na oficiálnej stránke múzea nájdete otváranie hodiny, ceny vstupného a aj kontaktný formulár na rezerváciu návštevy. Na stránke tiežvtipne poznamenávajú, že iba oni vedia, čo je gýč, a preto vás vyzývajú, aby ste priniesli niečo, čo je naozaj gýč a dostanete vstup zdarma. 

Múzeum máp v Kynceľovej

Ak ste obec Kynceľová nikdy nenavštívili, či dokonca ste o nej ani nepoočuli, ihneď dostanete možno trochu absurdný dôvod na návštevu. Múzeum máp alebo tiež kartografiu poteší cestovateľov, ktorí preferujú cesty prstami po mape ako cestami v aute. V múzeu uvidíte historické kúsky a spôsoby výroby máp. Možno mapy nie sú to najlákavejšie, ale interaktívny spôsob, ktorým informácie nasajete vás presvedčí o opätovnej návšteve.

Čo je to HoppyGo? 

HoppyGo je platforma na zdieľanie áut, ktorá spája tých, ktorí si chcú občasne požičať auto s majiteľmi, ktorí svoje autá nepoužívajú denne. Užívatelia tak môžu využíť vozidlá, ktoré by inak stály na parkoviskách. Na druhé strane majitelia môžu týmto spôsobom riešiť náklady na vlastníctvo vozidla či si zaistiť vedľajší príjem.

Platforma obsahuje vozidlá všetkých kategórií a značiek. Ako užívateľ máte možnosť vybrať si medzi luxusnými aj dostupnejšími vozidlami, športovými autami, obytnými dodávkami, rodinnými autami či mestskými hatchbackmi. Skrátka tu nájdete všetko čo potrebujete.

Zdieľajte tento článok: