Příběhy majitelů: 6 díl – Pavel T.

Za platformou HoppyGo stojí v současné chvíli nespočet majitelů, kteří nabízí přes 2 500 aut k pronájmu. Představujeme majitele Pavla T., který půjčuje osm vozidel a s organizací mu pomáhá syn. Kolik mu pronájem vydělá za měsíc a jaké náklady jsou spojeny s půjčením? Přečte si zkušenost majitele.

1. Co vás přesvědčilo, abyste se připojil ke komunitě majitelů na HoppyGo a pronajal své vozidlo?

,,Měl jsem několik nevyužitých aut a nechtěl jsem, aby jen tak stály. Tehdy mě o HoppyGo řekl zákazník a to mě přesvědčilo se přidat ke komunitě majitelů.”

Tip: Pozvěte do HoppyGo nového majitele, a po jeho prvním pronájmu vozu získáte 1 000 Kč. Bližší informace si můžete přečíst v článku Chceš jezdit se slevou až 1 000 Kč? Doporuč HoppyGo!

2. Kolik vozidel na HoppyGo pronajímáte a jak se stíháte o celý proces půjčení postarat?

,,Pronajímám v současnosti osm vozidel a staráme se o ně spolu se synem.”

3. Kolik vám průměrně půjčování auta přes HoppyGo vydělá za měsíc?

,,To je různé a výdělek záleží na tom, jak často auto jezdí. Přibližně si vydělám 5 000 Kč za jedno auto za měsíc. ”

 

4. Jak vyhodnotíte částku kterou budete požadovat za den?

,,Částka je určena tak, aby pokryla náklady na provoz vozidla.”

5. Dokázal byste vyjmenovat i nějaké náklady spojené s půjčováním aut přes HoppyGo?

,,U každého předání chci být osobně a vozidla nemám zaparkované u domu. Takže drobné náklady za příjezd k předání a občasná administrace.”

6. Všechny pronájmy na HoppyGo jsou samozřejmě pojištěné, ale i tak mohou někteří majitelé namítat, že svěřovat někomu své auto není bezpečné. Máte nějaké zkušenosti s poškozením vozidla či jinými nepříjemnostmi (pokuty,…)? Pokud ano, o co se jednalo a jak byla situace vyřešena?

,,Jednou se stala lehká nehoda, kterou zavinil zákazník. Nic velkého se naštěstí nestalo a odnesl to pouze lak. Byl jsem spokojen, jak rychle byla pojistná událost vyřešena. Pokuty jsem zatím řešit nemusel ale pokud k tomu dojde, jsem připraven ihned informovat řidiče nebo HoppyGo podporu.”

Tip: Co dělat v případě nehody, poruchy nebo jak nahlásit pojistnou událost najdete zde.

7. V jakém stavu se vám vozidlo vrací, jak s ním řidiči zachází?

,,Zatím mám s vrácením vozidel jen dobrou zkušenost a řidič je vrací v naprostém pořádku.”

Tip: Vrátil řidič auto nadměrně znečištěné nebo se zpožděním, i kterém vás neinformoval? Zde najdete seznam smluvních pokut, které můžete uplatit vůči řidiči.

Co je to HoppyGo?

HoppyGo je platforma na sdílení aut, která spojuje ty, kteří si auto chtějí půjčit občasně s majiteli, kteří svá auta nepoužívají denně. Uživatelé tak mohou využít vozů, které by jinak stály na parkovištích. Na druhé straně majitelé mohou tímto způsobem řešit náklady na vlastnictví vozu či si zajistit vedlejší příjem.

Platforma čítá přes 2 500 vozů všech kategorií i značek. Jako uživatel máte možnost vybírat mezi luxusními i dostupnými vozy, sporťáky, skříňovými a obytnými dodávkami, rodinnými auty či městskými prcky. Zkrátka zde najdete vše.

Sdílejte tento článek na: