Okamžité potvrdenie

Rezervujte si vozidlo rýchlejšie a jednoduchšie. Predstavte si klasickú situáciu – je streda a vy si chcete v piatok prenajali vozidlo na víkend, prípadne zháňate dodávku na sťahovanie. Máte obavu, že majiteľ nepríjme včas rezerváciu alebo zistíte, že vozidlo vlastne nie je na daný termín k dispozícii. Túto situáciu vyrieši  ,,Okamžité potvrdenie”.

Čo znamená ,,Okamžité potvrdenie”?

U vozidla s filtrom ,,Okamžité potvrdenie” stačí vozidlo rezervovať a systém rezerváciu automaticky potvrdí.

Čo táto vychytávka znamená pre vodičov?

Automatické potvrdenie celý proces výrazne zrýchli. Vozidlá s okamžitým potvrdením môžete hľadať podľa filtra ,,Okamžité potvrdenie”. Ponuka vozidiel zahŕňa praktické hatchbacky, dodávky vhodné na sťahovanie ale aj štýlové kabriolety a športové vozidlá, s ktorými si užijete víkendové výlety.

Pozor! Rezervácia vozidla ale nesmie prebehnúť menej než 18 hodín pred plánovaným prenájmom a začiatok prenájmu musí byť v rozmedzí medzi 8:00 a 20:00 hodinou.

Poďme si to ukázať na príklade

Je streda a zháňate auto na piatok. Rezervujete auto s ,,Okamžitým potvrdením”. Všetko je v poriadku, pretože rezervujete s dostatočným predstihom a systém rezerváciu automaticky potvrdí.

Ale! Pokiaľ je piatok 10 hodín, vy zháňate auto na 16:00 a rezervujete auto s ,,Okamžitým potvrdením”, tak systém rezerváciu nebude automaticky potvrdzovať, pretože ste mimo časové rozmedzie. Potvrdenie rezervácie je v túto chvíľu v rukách majiteľa.

A čo prináša ,,Okamžité potvrdenie” pre majiteľov vozidiel?

Ako majiteľ vozidla si môžete samozrejme vybrať, či túto funkciu chcete využívať. Jednoducho ju zapnete alebo vypnete v detaile vozidla na karte ,,Výhody pre vodičov”. Vaše vozidlo potom bude zahrnuté do filtrácie podľa okamžitého potvrdenia. Následne vždy len obdržíte informáciu o potvrdenom dopyte.

Pozor! Ak funkciu pri vozidle zapnete, pravidelne aktualizujte kalendár dostupnosti. V prípade zrušenia potvrdeného dopytu hrozí zhoršené postavenie vozidla vo vyhľadávaní.

Pokiaľ máte otázky napište nám ne e-mail: podpora@hoppygo.com alebo nám zavolajte na HoppyGo podporu na čísle +421 220 839 555.

Čo je to HoppyGo? 

HoppyGo je platforma na zdieľanie áut, ktorá spája tých, ktorí si chcú občasne požičať auto s majiteľmi, ktorí svoje autá nepoužívajú denne. Užívatelia tak môžu využíť vozidlá, ktoré by inak stály na parkoviskách. Na druhé strane majitelia môžu týmto spôsobom riešiť náklady na vlastníctvo vozidla či si zaistiť vedľajší príjem.

Platforma obsahuje vozidlá všetkých kategórií a značiek. Ako užívateľ máte možnosť vybrať si medzi luxusnými aj dostupnejšími vozidlami, športovými autami, obytnými dodávkami, rodinnými autami či mestskými hatchbackmi. Skrátka tu nájdete všetko čo potrebujete.

Čo tak predĺžiť zápožičku a ako na to? Zvýšte svoje šance na potvrdenie dopytu alebo si skontrolujte auto pred zimnou sezónou. Prečítajte si ďalšie články.

Zdieľajte tento článok: