Nová funkce: Přidejte druhého řidiče

Chcete se vystřídat při řízení? Přidejte k zápůjčce druhého řidiče a sdílejte zážitek z řízení. Jaké výhody nová funkce nabízí a jsou s druhým řidičem spojené nějaké povinnosti?

Výhoda druhého řidiče 

Přidání druhého řidiče do zápůjčky nejen že usnadní střídání řidičů při dlouhých cestách, ale také poskytuje možnost darovat zážitkovou jízdu v luxusním vozidle, v kterém jste si tak přáli alespoň jednou za život jet. Proč nevyužít tuto novou funkci a získat ještě více ze sdílené platformy aut! 

Cena za přidání druhého řidiče 

Za přidání druhého řidiče zaplatíte 50 Kč za den pronájmu

Jak přidat druhého řidiče? 

Při tvorbě poptávky je nabídnuta možnost přidat druhého řidiče. Vyplňte údaje o řidiči, číslo jeho řidičského průkazu a e-mailovou adresu. Druhý řidič obdrží zprávu, že byl přidán jako druhý řidič k zápůjčce. 

BLOG-DruhyRidic

Majitel je o přidané možnosti informovaný

Jakmile si řidič zvolí možnost přidat druhého řidiče a odešle poptávku, majitel uvidí v detailu příchozí poptávky  koupenou službu “Druhý řidič”.  

Pozor!

Pokud v zápůjčce řidič nemá přidaného druhého řidiče a vůz řídí jiná osoba, majitel může stále uplatit pokutu dle Seznamu smluvních pokut vůči řidiči, č. 7.

Podmínky druhého řidiče 

  • Druhý řidič musí splňovat stejné podmínky jako hlavní řidič: 
    • Musí být starší 18 let a svéprávný. 
    • Musí mít platný řidičský průkaz. 
    • Nebyl v posledních 10letech trestán za úmyslnou majetkovou trestnou činnost nebo za jakoukoli trestnou činnost v dopravě, zejména v souvislosti se způsobením dopravní nehody. 
  • Vůz vždy přebírá a vrací hlavní řidič.  
  • Za případné doplatky, pokuty nebo spoluúčast na pojistné události je odpovědný hlavní řidič. 
  • Za vozidlo a průběh zápůjčky je stále zodpovědný hlavní řidič.
  • Hlavní řidič je zodpovědný za dodržení věkového limitu stanoveným majitelem.

Možnost přidat druhého řidiče je další skvělou funkcí na naší platformě, o kterou jste nás prosili. Funkce tak poskytuje spoustu výhod jak na dlouhých cestách, tak při zážitkových jízdách. Řidiči tak mohou využít sdílenou ekonomiku naplno a společně tvoříme prostředí, ve kterém se můžeme spolehnout na vzájemnou důvěru, transparentnost a flexibilitu. 

Co je to HoppyGo?

HoppyGo je platforma na sdílení aut, která spojuje ty, kteří si auto chtějí půjčit občasně s majiteli, kteří svá auta nepoužívají denně. Uživatelé tak mohou využít vozů, které by jinak stály na parkovištích. Na druhé straně majitelé mohou tímto způsobem řešit náklady na vlastnictví vozu či si zajistit vedlejší příjem.

Platforma čítá přes 2 500 vozů všech kategorií i značek. Jako uživatel máte možnost vybírat mezi luxusními i dostupnými vozy, sporťáky, skříňovými a obytnými dodávkami, rodinnými auty či městskými prcky. Zkrátka zde najdete vše.

Sdílejte tento článek na: