5 cenově dostupných kabrioletů

Slunečné počasí a pomalu přicházející jaro láká k prvním výletům s větrem ve vlasech. Že nemáte čím a půjčení je drahé? Připravte si sluneční brýle, účes ochraňte barevným šátkem a vyrazte na prodloužený víkend v jednom z kabrioletů z naší flotily. Jejich cena vás mile překvapí.

Chrysler Sebring

Tento kabriolet s textilní střechou je pojmenován podle jednoho z nejstarších automobilových okruhů v USA. Nečekejte ale žádné nepohodlné žihadlo, poctivá, prostorná „amerika“. Zabořte se do měkkých kožených sedaček, pusťte oblíbenou muziku a vyrazte na pohodový výlet za město. Čtyřmístný Sebring je ideálním vozem na proplouvání zvlněnou krajinou. Nikam nepospíchejte a užívejte si výhledy a plutí auta po asfaltu.

Chrysler Sebring najdete v pražských Vršovicích a půjčení na tři dny vyjde na 1872 Kč (bez pojištění).

Volkswagen Eos

Auto, nesoucí jméno podle řecké bohyně úsvitu, nenápadně připomíná, že na prodloužený víkend je třeba vyrazit včas. Od tohoto auta očekávejte pohodlí ale díky dvoulitrovému turbodieselu také sportovní tah. Eos patří mezi tzv. kupé-kabriolety se skládací pevnou střechou, která navíc disponuje i střešním oknem se clonou proti slunci. I když bude tedy po ránu chladno, neochudíte sebe ani své (až tři) spolujezdce o modré nebe nad hlavou.  

Volkswagen Eos najdete v Brně na Králově Poli a půjčení na tři dny vyjde na 1716 Kč (bez pojištění). S vozem je možné vycestovat do zahraničí.

Mercedes SLK

Ikonický roadster s pevnou skládací střechou, ideální na výlet v páru, pánskou jízdu s kamarádem, nebo projížďku jen se svou oblíbenou muzikou. Mrštný dvoumístný kabriolet s manuálním řazením perfektně krouhá i ostřejší zatáčky a jeho benzínový motor o výkonu 120 kW zvládne sportovním tempem i náročná stoupání. Nebojte se s ním vyrazit do hor, a to nejen těch našich – jako doma bude na alpských serpentinách.

Mercedes SLK najdete v pražských Záběhlicích, za příplatek vám ho ale majitel přistaví na domluvené místo. Půjčení na tři dny vyjde na 3 159 Kč (bez pojištění) a je možné s ním vyrazit do zahraničí.

Peugeot 207

Francouzská klasika, stvořená pro pohodové vyhlídkové jízdy po přímořských silničkách a projížďky po promenádách. Elegantní, oblá karoserie s výraznýma „mimozemskýma“ očima možná bude lahodit spíše řidičkám. Tento malý Francouz tak udělá z každé dámské jízdy nezapomenutelný zážitek. Skvěle se ovládá, umí za to vzít i v zatáčkách a svezete v něm až tři spolujezdce.

Peugeot 207 najdete v Praze–Záběhlicích, nebo si ho můžete nechat přistavit. Půjčení na tři dny vyjde na 1755 Kč (bez pojištění) a s vozem je možné vyjet do zahraničí.

Ford Focus

Na první pohled praktické kupé. Na druhý (a po složení střechy) se promění v elegantní kabriolet. Rozměrné přední sklo chrání před větrem i hlukem a luxusní kožené sedačky řidiče a spolujezdce zajistí dokonalé pohodlí při jízdě. V autě můžete svézt i další dva výletníky na zadních sedadlech. Solidní výkon 107 kW a rozumná spotřeba je vhodnou volbou i na delší výlety.

Ford Focus si lze půjčit v Kolíně a půjčení na tři dny vyjde na 2352 Kč (bez pojištění).

Co je to HoppyGo? 

HoppyGo je platforma na sdílení aut, která spojuje ty, kteří si chtějí auto občasně půjčit s majiteli, kteří své auta nepoužívají každý den. Uživatelé tak mohou využít automobily, které by jinak stály na parkovišti. Na druhé straně majitelé mohou tímto způsobem řešit náklady na vlastnictví svého vozu či si dokonce zajistit vedlejší příjem.

Na platformě je k dispozici přes 1900 vozů veškerých kategorií a značek. Jako uživatel tak máte možnost si vybrat mezi luxusními i dostupnými vozy, sportovními, obytnými anebo rodinnými auty či městskými hatchbacky. Zkrátka u nás najdete cokoliv, co zrovna potřebujete.

Sdílejte tento článek na: