Pronájem náhradního vozů

Auto v servisu? Objevte 7 výhod záložního auta z HoppyGo

Auto v servisu? Nepříjemná událost. Obzvlášť když bez něj neobstaráte své pracovní a rodinné povinnosti. Nebojte, vaše auto můžete na dobu oprav plně nahradit půjčeným vozem z carsharingové platformy HoppyGo. Stačí si nainstalovat aplikaci, vyplnit profil a můžete vybírat záložní auto. Pronájem na HoppyGo má hned několik výhod. Jen se přesvědčte.

1. NA AUTO NEČEKÁTE

Nemůžete si dovolit čekat? Potřebujete auto prostě co nejdřív? Použijte filtr Okamžité potvrzení. Vaše poptávka bude automaticky schválena. Můžete si tak převzít vůz v rekordním čase a vyřešit všechny akutní situace. Stačí mít alespoň jednu úspěšnou a uhrazenou výpůjčku přes naši aplikaci a hodnocení vás jako řidiče nesmí být nižší než 4 hvězdičky. To je celé!

Pronájem ŠKODA KAMIQ

2. VELKÝ VÝBĚR

Na HoppyGo platformě najdete 1 800 vozů v 240 obcích. Vybírat můžete od malých městských aut, přes luxusní vozy a elektromobily až po dodávky. Jednoduše si díky filtrům vyselektujete auto, které vám bude sedět.

3. BEZ PAPÍROVÁNÍ

Automobil si objednáte na pár kliknutí díky naší aplikaci. Nemusíte se zatěžovat podepisováním spousty smluv. S majitelem vozu se dohodnete na předání, na místě automobil do aplikace nafotíte, zadáte stav nádrže a můžete vyrážet. Už žádné zdlouhavé vysedávání v kanceláři autopůjčovny.

4. VÝBAVA V CENĚ

Potřebujete dálniční známku? Střešní nosič? Nebo jste si jistější s parkovacími senzory? Není problém! Díky filtru Vybavení můžete vybírat z 55 doplňků a najít tak ideální auto, které má přesně to, co potřebujete.

5. NÍZKÝ DEPOZIT

Nebojte se vysokého depozitu. U nás je vratná záloha pouze 1 000 Kč u obou typů pojištění. Po úspěšném ukončení zápůjčky vám kauci pošleme zpět. Článek věnovaný vratným zálohám jsme sepsali zde.

6. SLEVY NA DLOUHODOBÝ PRONÁJEM

Pokud to vypadá, že si vaše auto v servisu nějakou tu dobu pobude, nevěste hlavu. Přes HoppyGo si můžete auto půjčit klidně i na několik měsíců. Navíc při pronájmu delším než 3 dny získáváte výraznou slevu. Čím je pronájem delší, tím je sleva vyšší.

7. KVALITNÍ POJIŠTĚNÍ

Každá zápůjčka má havarijní pojištění. Jako partnera jsme si vybrali pojišťovnu UNIQA, díky které můžete využít velmi kvalitní produkt za skvělou cenu. Nemusíte se tedy bát, že vaši peněženku zruinuje nějaká nepříjemná událost.

Auto v servisu není katastrofa. Na HoppyGo si vyberete vůz, který ten váš na potřebnou dobu plně nahradí. Stačí použít filtry a navolit si všechny požadavky, které na automobil máte. Pak už vás od výpůjčky dělí jen pár kliknutí!