Bezpečně s HoppyGo!

I přes současnou situaci zůstává HoppyGo plně v provozu. Pokud potřebujete někam vyrazit,  volte tu nejbezpečnějí formu dopravy – individuálně autem. Platforma je vám plně k dispozici. Tento krátký článek vám jen připomene pár základních pravidel pro bezpečné vypůjčení vozu při osobním předání.

1. Hygienická prevence

Nezanedbávejte hygienu, především potom v případě rukou. Před předáním si ruce důkladně umyjte mýdlem, popřípadě použijte dezinfekci na bázi alkoholu (alespoň s 60% koncentrací). Před umytím se snažte nedotýkat očí a nosu. 

Již dříve jsme instruovali majitele automobilů půjčovaných přes platformu HoppyGo, aby věnovali zvýšenou péči úklidu a dezinfekci jejich vozů, a to před výpůjčkou i po ní. O totéž bychom ale rádi požádali i řidiče. Zaměřte se zejména na exponovaná místa, jako jsou volant, řadicí páka, kličky dveří či ovládací prvky na přístrojové desce. Pro čištění využijte desinfekční přípravky, nebo mýdlovou vodu. 

Doporučujeme používat také jednorázové rukavice při tankování paliva či v jiných případech, kdy se budete dotýkat exponovaných míst na veřejnosti.

 

2. Chraňte sebe i vaše okolí

Pouze důkladná hygiena nestačí. Chraňte sebe i ostatní ochranými prostředky dýchacích cest, například rouškou. Roušky pravidelně měňte, popřípadě perte a žehlete. 

Tyto prostředky mějte nasazené i při předání vozu a s majitelem se dohodněte, že si nepodáte ruce. Snažte se také během předání držet odstup minimálně na dva metry. Alternativně si filtrujte vozy se štítkem “Bezkontaktní předání”. Takové vozy si můžete půjčit bez nutnosti osobního setkání s majitelem. O celém procesu se můžete dozvědět více tady. 

Potřebujete do práce dojíždět? Potom možná stojí za zvážení plně individuální doprava na nějakou dobu. HoppyGo nabízí slevy na delší výpůjčky (30% – 60% z ceny denního pronájmu).

3. Necítíte se dobře? Zrušte výpůjčku!

Pokud máte pocit, že nejste úplně fit, raději předání zrušte. Pokud tak uděláte alespoň tři dny před výpůjčkou, bude vám vrácena celá částka. V případě, že výpůjčku zrušíte méně, než 72 hodin před jejím začátkem, majitel má právo požadovat až 50% z ceny výpůjčky. V takové situaci se budeme snažit situaci vykomunikovat s majitelem ve váš prospěch.

Pokud se stane, že vám výpůjčku naopak odřekne majitel, obraťte se na nás. Naše zákaznická linka se bude snažit vám zajistit adekvátní vůz na dané termíny. Jesliže někdo z Vašich blízkých potřebuje vůz, odkažte ho na nás. Naše zákaznické centrum mu pomůže s registrací a provede ho celým procesem poptání a převzetí auta.

Věříme, že společnými silami a zodpovědným přístupem tuto situaci překonáme. Přejeme vám i vašim blízkým pevné zdraví. 

Sdílejte tento článek na: