7 důvodů, proč firmy nemusí auta vlastnit

Pokud nenajedete víc než 10 000 kilometrů ročně, vlastnit firemní auto se vám nevyplatí. Kromě velké investice v podobě pořizovací ceny musíte počítat i s pojištěním, pravidelným servisem, neočekávanými opravami, přezouváním pneumatik, dálniční známkou, placeným parkováním apod. Není nutné vůz hned kupovat. Co takhle si ho půjčit? Ukážeme vám, jaké výhody má pronájem auta na carsharingové platformě HoppyGo proti vlastnictví.

1. POUZE TEHDY, KDYŽ HO OPRAVDU POTŘEBUJETE

Automobil si pronajmete pouze tehdy, když je k podnikání potřeba. Zbytek času nemusíte řešit, že auto stojí na parkovišti a ztrácí hodnotu. Nestaráte se o parkovací místo, nemusíte se strachovat, zda vám vůz někdo nepoškodil, či nevykradl. Během pár kliků si v naší aplikaci objednáte auto podle potřeby.

2. ŽÁDNÉ SERVISNÍ NÁKLADY

Odpadne vám opravdová finanční zátěž v podobě servisu, technických kontrol, nákupu a výměny pneumatik. Nejen, že ušetříte peníze, ale i vás čas. Ten věnujte raději rozvoji svého podnikání.

3. NEMUSÍTE SE O FLOTILU STARAT

Firemním autům musíte nějaký čas věnovat, nebo najmout fleet managera. S půjčeným vozem z HoppyGo se vás to ale netýká. Nepřiděláváte si práci navíc, ani neutrácíte za plat správce vozového parku.

Pronájem dodávek pro firmy

4. RŮZNÁ AUTA NA RŮZNÉ CESTY

Jeden vůz nestačí na všemožná využití. Chvíli preferujete malé auto kvůli jednoduchému parkování v přeplněném městě, jindy oceníte reprezentativní vůz, další den potřebujete zavézt produkty dodávkou. Kupovat 3 různá auta je ale nesmysl. Z nabídky 1 800 aut na HoppyGo si vždy můžete vybrat vůz, který přesně vyhovuje situaci, kterou řešíte.

5. SLEVY NA DLOUHODOBÝ PRONÁJEM

Pokud potřebujete používat auto delší dobu, i tak vám dokážeme pomoci. Navíc nabízíme atraktivní slevy:

6. KVALITNÍ POJIŠTĚNÍ

Každá výpůjčka má havarijní pojištění. Jako partnera jsme si vybrali Pojišťovnu roku AXA, díky které můžete využít velmi kvalitní produkt za skvělou cenu. Nemusíte se tedy bát, že vaši kasu zruinuje nějaká nepříjemná událost.

Pronájem BMW

7. MÁ TO SMYSL

Průměrné auto stojí 95 % času zaparkované. Peer-to-peer carsharing, neboli sdílení aut mezi majiteli a řidiči, je skvělým řešením, jak automobily efektivněji využívat a redukovat jejich množství v ulicích.

Neutrácejte za firemní auto více než musíte. Půjčte si ho pouze v momentě, kdy ho opravdu potřebujete a netrapte se servisními náklady. Na HoppyGo vyberete auta pro všechny vaše podnikatelské aktivity. Navíc jednoduše a rychle přes naši aplikaci bez zbytečného papírování.