Snižujeme průměrnou cenu pojištění

Lepší služby a nižší cena. To jsou základní atributy naší spolupráce s pojišťovnou AXA. Reagujeme tak na podněty od vás uživatelů a snižujeme průměrnou cenu pojištění o 55 %! Kvalita služby navíc roste, to potvrzuje i fakt, že AXA získala titul Pojišťovna roku 2019

A co má vliv na cenu pojištění? Třeba vaše hodnocení na HoppyGo platformě a počet výpůjček. Chceme totiž odměnit naše spolehlivé a pravidelné uživatele. Čím častěji si auta půjčujete, tím nižší pojištění máte. Dalšími faktory jsou tržní cena půjčovaného vozu a jeho kategorie. Pokud si navíc půjčíte vůz na 3 a více dní, získáte slevu nejen na samotný pronájem, ale i na pojištění. Pojistka se sjednává vždy na dobu výpůjčky vozu a je platné od chvíle, kdy si vůz převezmete.

JAKÝ DOPAD NA CENU NOVÉ POJIŠTĚNÍ KONKRÉTNĚ MÁ?

Jana z Kovářova, 35 let

Jana si půjčila přes HoppyGo automobil již pětkrát a vždy získala hodnocení pět hvězdiček. Tentokrát si vybrala Volvo XC90 a základní pojištění.

Petr z Prahy, 27 let

Petr si půjčuje na HoppyGo automobil poprvé. Vybral si ŠKODA OCTAVIA a zvolil prémiové pojištění.

Martin z Boru, 45 let

Martin si půjčuje na HoppyGo automobil již po šesté. Za předchozí výpůjčky získal nejlepší hodnocení. Dnes si zvolil KIA Besta a základní pojištění.

LEVNĚJŠÍ POJIŠTĚNÍ PŘI DLOUHODOBÉM PRONÁJMU

Při vypůjčení vozu na 3 dny a více získáváte standardně na HoppyGo slevu z ceny pronájmu. Nově se tato sleva vztahuje i na pojištění! Při vícedenních pronájmech tedy ušetříte na pojistce ještě výrazněji.

  • 3+ dní – sleva 20 %
  • 7+ dní – sleva 30 %
  • 14+ dní – sleva 40 %
  • od 30 dní – sleva 60 %

JAKÝ TYP POJIŠTĚNÍ ZVOLIT?

Jako řidič máte na výběr ze dvou typů pojištění: základní a prémiové. Jaký je mezi nimi rozdíl? 

Se základním pojištěním musíte uhradit vratnou kauci 5000 Kč a v případě pojistné události na vás bude čekat 10 % spoluúčast s minimální platbou 10 000 Kč. S prémiovým pojištěním uhradíte vratnou kauci 1000 Kč a v případě pojistné události potom spoluúčast ve výši 5 %, minimálně však 5000 Kč. 

CO JE V POJIŠTĚNÍ ZAHRNUTO?

  1. Havarijní pojištění  kryje vše od střetu, pádu či nárazu přes požár, výbuch, blesk, krupobití, vichřici, pád jakýchkoliv věcí, povodeň a záplavy až po zásah cizí osoby, tedy vandalismus nebo jeho zpronevěru.
  2. Pojištění okenních skel – a to všech, která se na voze nachází. Limit se na toto pojištění nevztahuje, spoluúčast je 1 000 Kč.
  3. Pojištění náhradního vozidla pro případ, že jej budete potřebovat jako náhradu za vůz půjčený od HoppyGo. Limit plnění je 10 000 Kč na dobu maximálně 10 kalendářních dnů. Toto připojištění se sjednává bez spoluúčasti.
  4. Asistenční služby vyproštění vozu v případě nehody, odtah vozu do nejbližšího servisu či oprava. Tato služba vám také poskytne náhradní vozidlo na 24 hodin (v zahraničí na 48 hodin) a ubytování v místě pojistné události s limitem 2000 Kč na osobu.
carsharing pojištění

K ČEMU JE POJIŠTĚNÍ ODPOVĚDNOSTI?

Pojištění odpovědnosti je vlastně taková „pojistka na blbost“. Kryje nepříjemnosti jako rozlitá káva v interiéru, proražená pneumatika, ztracené klíčky od vozu či záměna paliva v nádrži. A to až do výše 50 000 Kč se spoluúčastí 1000 Kč. Pojistka platí na území celé EU. Zdá se vám takové připojištění zbytečné? Tak si to převeďme na čísla. Pojistka na blbost stojí 100 Kč na den a takové čištění interiéru či výroba nových klíčů od vozu leckdy i několik tisícovek. Stále ještě pochybujete?

Jak se říká, náhoda je blbec. Díky pojištění můžete následkům těchto náhod předcházet a užívat si dovolené a výlety bez starostí. Nově navíc s výhodnějším pojištěním od AXA!