Proc si pujcit auto

10 důvodů, proč si půjčit auto přes HoppyGo

Váháte, zda je sdílená služba aut pro vás to pravé ořechové? Proč zrovna HoppyGo, když kolem nás je spousta dalších možností, jak si auto půjčit? Přečtěte si deset důvodů, pro si půjčit auto zrovna přes HoppyGo.

1. Auto přímo od majitele

HoppyGo je jediná služba v Čechách, která umožňuje půjčovat vlastní auto a tím si i běžní lidé mohou vydělat peníze. Auta, která by jinak stála bez využití v ulicích mohou zpříjemnit zážitek těm, kteří auto nemají, ať už z jakýchkoli důvodů.

2. Možnost výběru

Díky tomu, že je na platformě HoppyGo více než 2 500 vozů po celé České republice, výběr je obrovský. Nejvíce majitelů pronajímá své auto v Praze a v Brně. Pomalu se ale služba rozšiřuje také do menších měst. Chcete mít svou cestu opravdu výjimečnou? Vyberte si z luxusních modelů. Pro perfektní zážitky jsou často poptávané Tesly, Mercedesy a Corvetty.

3. Auto pro každou příležitost

Luxusní kabriolet, kterým odvezete nevěstu k oltáři? Prostorný minivan pro perfektní rodinnou dovolenou? Auto v servisu a potřebuje náhradu? Stěhujete se a do malého kombíku se skříně nevejdou? Anebo, co takhle si vyzkoušet, jak se řídí elektromobil? Příležitostí je mnoho, auto si stačí jenom vybrat.

4. Úspora peněz

Někomu přijde zbytečné si auto půjčit a raději si ho koupí. Pokud ale nepotřebujete jezdit každý den, proč platit povinné ručení, každoměsíční splátky v případě leasingu, parkovací stání a k tomu havarijní pojištění? Jednoduše zaplatíte za zápůjčku, využijete auto pro svůj účel a zase ho vrátíte.

5. Zápůjčky jsou pojištěné

V případě poškození nemusíte mít strach, že byste vydaly všechny své úspory. Při tvorbě poptávky si vybere ze dvou typů pojištění. U jednoho jste v případě škody od spoluúčasti osvobozeni a u druhého vás bude čekat spoluúčast 5 %, minimálně 5 000 Kč. Jaké jsou další rozdíly v HoppyGo pojištění najdete zde.

6. Perfektní zákaznická podpora

Kontaktujte nás kdykoliv mezi 9 h ráno a 19 hodinou večer, a rádi pomůžeme se všemi dotazy. Dokážeme vám předem od majitelů zjistit podrobnosti o vozidle nebo vám rádi pošleme nabídku vozidel, přímo pro váš účel cesty.

7. Asistenční služby 24/7

Potřebujete pomoct na silnici? Asistenční služby jsou vám k dispozici každý den, od rána do večera. Co dělat v případě poruchy, nehody nebo malého poškození? Najdete zde.

8. S aplikací auta doslova pod palcem

Žádné smlouvy ani spousta papírů. Stáhnete si HoppyGo aplikaci, zaregistrujete se a auta si poptáváte sami, podle svých požadavků. Navolíte si datum zápůjčky, typ pojištění, napíšete krátkou zprávu majiteli a počkáte na jeho potvrzení. Vše si můžete dopředu promyslet, zvážit cenu a v klidu a pohodlí odeslat poptávku. Pár typů před tvorbou poptávky máme tady.

9. Pozitivní dopad na životní prostředí

Stále více lidí se tak snaží cestovat ekologicky s minimálním dopadem na životní prostředí, a sdílení aut je smysluplným a udržitelným přístupem k mobilitě. Dle posledních studií každý pravidelně sdílený vůz nahradí v městě 5 až 15 aut.

10. Méně starostí, více radostí

S půjčeným autem odpadnou nepříjemné starosti spojené s provozem vozu. Dochází olej v převodovce? Blíží se výměna rozvodů? Svítí kontrolka filtru pevných částic? Vás nic z toho strašit nemusí, protože jezdíte sdíleným autem. Starosti ohledně technické kontroly, pravidelného servisu nebo oprav auta můžete pustit z hlavy a užívat si bezstarostného provozu auta.

Co je to HoppyGo?

HoppyGo je platforma na sdílení aut, která spojuje ty, kteří si auto chtějí půjčit občasně s majiteli, kteří svá auta nepoužívají denně. Uživatelé tak mohou využít vozů, které by jinak stály na parkovištích. Na druhé straně majitelé mohou tímto způsobem řešit náklady na vlastnictví vozu či si zajistit vedlejší příjem.

Platforma čítá přes 2 500 vozů všech kategorií i značek. Jako uživatel máte možnost vybírat mezi luxusními i dostupnými vozy, sporťáky, skříňovými a obytnými dodávkami, rodinnými auty či městskými prcky. Zkrátka zde najdete vše.

Sdílejte tento článek na: