Zľavy na dlhodobé prenájmy

Za normálnych okolností stojí platforma HoppyGo za dlhodobé udržateľným spôsobom mobility. V súčasnej dobe pandémie je pre nás najdôležitejšia bezpečná doprava, čo znamená individuálne cestovanie autom. Dlhodobé prenájmy automaticky nemusia znamenať výrazné odľahčenie vašej peňaženky. Ako si prenajať vozidlá dlhodobejšie a ušetriť sa dočítate v tomto článku.

Chcete sa prepravovať bezpečne a komfortne, alebo máte svoje auto už dlhšie v servise? Auto cez HoppyGo je jednoznačnou voľbou. Na kratšiu dobu, v horizonte niekoľkých mesiacov sa neoplatí zriadiť si vlastné auto a dáva zmysel si ho prenajať. Táto možnosť ponúka veľkú mieru flexibility a celý proces je veľmi jednoduchý. 

V prípade požičiavania vozidla na dlhšiu dobu sa k cene výpožičiek vzťahujú zásadné zľavy. Pokiaľ si voz požičiate na dlhšiu dobu než 30 dní, zľava z dennej sadzby je 50 %, na poistenie 60 %. V tabuľke nižšie nájdete rozpad zliav podľa dĺžky prenájmu auta. Rozsah zľavy si volí majiteľ a to v závislosti od počtu dní prenájmu.

Počet dní Zľava
3 - 6
10 - 30 %
7 - 13
20 - 40 %
14 - 29
25 - 50 %
30 +
30 - 60 %

Nezabudnite, že k dlhodobým zľavám máte ešte možnosť využiť referral kód, ktorý vám zníži čiastku za prenájom, a to buď o 20€ za používateľa alebo 40€ za majiteľa. Ako presne funguje referral kód sa dočítate po kliknutí tu.

Zdieľajte tento článok: