Chcete jazdiť so zľavou až 40 €? Odporuč HoppyGo!

Zľava na HoppyGo – odporúč kamaráta a získaj 40 €

Vedeli ste, že ako aktívny vodič alebo majiteľ auta máte možnosť získať zľavové vouchery na prenájom vlastne už iba za to, že nás predstavíte niekomu ďalšiemu? Stačí vo vašom profile kliknúť na položku “Jazdy zadarmo” a poslať váš kód priateľom či známym.

Za nového vodiča 20 na ďalšiu jazdu

Máte vo svojom okolí niekoho, kto by podľa vás služby HoppyGo využil a nie a nie sa k tomu rozhýbať? Postrčte ho zľavou 20 € na prvý prenájom. Pozvite ho cez e-mail, SMS alebo mu pošlite váš referral kód.

Ten nájdete vo vašom profile v sekcii “Jazdy zadarmo”. Akonáhle nový vodič uskutoční prvý prenájom, pošleme vám e-mail so zľavovým kódom, ktorý môžete využiť kedykoľvek v nasledujúcich 6 mesiacoch.

Pozývací kód HoppyGo

Za nového majiteľa 40   na ďalšiu jazdu

Viete o niekom, kto má vozidlo mladšie ako 15 rokov a nevyužije ho na 100 %? Možno by uvítal možnosť privyrobiť si tým, že ho bude sem tam požičiavať iným vodičom. A postup je rovnaký ako v predchádzajúcom prípade. Nový majiteľ sa jednoducho musí zaregistrovať s vaším referral kódom a akonáhle auto prvýkrát požičia, pošleme vám na e-mail zľavu 40 € na váš ďalší prenájom.

 

Ste v aplikácii HoppyGo trvalo prihlásení? Prejdite rovno na stránku s referral programom.

Máte na nás nejakú otázku? Napíšte nám e-mail na podpora@hoppygo.com alebo zavolajte na zákaznícku linku na čísle +421 220 839 555.

Zdieľajte tento článok: