Tipy na aktivní výlety pro nelyžaře

Zimní sezóna je v plném proudu a byla by škoda ji strávit na gauči. Nejste ale fanouškem lyžování? Nevadí! Chladnější počasí nabízí spousty radovánek, při kterých nebudete muset seřizovat vázání ani nandavat přeskáče. Máme pro vás tipy, kde se zaručeně vyřádíte. A v závěru článku na vás čeká malé překvapení.

S VĚTREM O ZÁVOD

Bobová dráha

Co takhle vrátit se do dětských let a vyrazit si zabobovat? Bobová dráha Čeladná v Beskydech je místem, kde se „vyblbnou“ nejen vaše ratolesti, ale i vy samotní. Z výšky 620 m. n. m. se můžete svézt téměř kilometr a cestou se kochat krásnou beskydskou krajinou.  Trocha toho adrenalinu nikdy neuškodí!

NA OSTŘÍ NOŽE

Bruslení v Brně

Kluziště jsou trendy a pokud jste letos ještě ani jednou neobuli brusle a nepokusili se alespoň o pár piruet na ledu, je načase to změnit. Zajeďte si do Brna na Bruslák pod Joštem. Zažijete nejen kouzelnou zimní atmosféru v centru této moravské metropole, ale navíc si dáte zaručeně do těla. A že brusle nemáte? Nevadí! Vše si tu můžete vypůjčit!

AŽ DO OBLAK

Už jste se někdy procházeli v oblacích? Pokud ne, vyrazte na Dolní Moravu a vystoupejte jejich legendární stezkou doslova až do oblak. K této atrakci se dostanete buď lanovkou nebo jednou z pěti turistických tras pěšky. Kromě toho, že vystoupáte až do nadmořské výšky 1 116 m. n. m., se můžete cestou vzdělávat díky 12 informačním tabulím nebo si dopřát dobrovolný adrenalin na několika atrakcích, na které cestou nahoru narazíte.

V SEDĚ

Sáňkování

Pokud se na dlouhé túry necítíte, co takhle trochu toho dobrodružství v sedě? Vyrazte do Špindlerova mlýna a vyzkoušejte si jízdu na nejdelší osvětlené sáňkařské dráze v České republice. Na sáňkách ujedete téměř 3 kilometry s převýšením až 400 metrů. Takže se teple oblečte a vyzkoušejte, kolik adrenalinu ve vás taková dětská zábava vyvolá. Vsadíme se, že opravdu hodně!

Vyrazte na výlet a užijte si zimu plnými doušky, i když nejste fanda lyžování nebo snowboardingu. Vyberte si automobil na HoppyGo, který bude vám i celé posádce vyhovovat. Je libo kombi, aby se vám vešlo všechno vybavení, nebo dodávka, protože vás jede hodně? Určitě si z více než 1 800 automobilů na naší platformě vyberete. 

SLEDUJTE NÁS NA INSTAGRAMU