Máte málo rezervácií? Vylepšite profil vozidla

Máte málo rezervácií? Pozrite sa na zúbok profilu vášho vozidla! Stačí upraviť profil podľa našich rád a dodržiavať pár jednoduchých pravidiel.

1. LEPŠIE FOTKY

Fotky predávajú. Vodiči totiž často vyberajú vozidlo podľa vzhľadu. A čo si budeme hovoriť, s tmavou rozmazanou fotografiou špinavého auta nikoho príliš neohromíte. Dajte si preto na fotografiách záležať. Foťte čisté auto, za svetla a bez rušivých prvkov v pozadí. Pripravili sme pre vás podrobný návod, ako automobil správne nafotiť.

Previous slide
Next slide

2. ZNÍŽTE CENU

Možno ste nastavili cenu príliš vysoko. Pozrite sa na podobné autá na HoppyGo platforme a upravte cenu podľa nich. Zamyslite sa aj nad cenou za extra prejazdené kilometre, možno sa vaše auto hodí na roadtrip a vysoká sadzba za kilometer používateľa odrádza.

3. ZBIERAJTE HODNOTENIE

Čím viac pozitívnych hodnotení váš automobil získa, tým vyššie sa bude umiestňovať vo vyhľadávaní v našej databáze. Šanca na rezerváciu sa tak zvýši až o 70 %. Odpovedajte používateľom v čo najkratšom čase, snažte sa, aby odovzdanie prebehlo hladko a auto zodpovedalo popisu.

4. PRAVIDELNE AKTUALIZUJTE KALENDÁR A NEODMIETAJTE REZERVÁCIE

S každou odmietnutou rezerváciu vás totiž náš systém vyhodnotí ako menej spoľahlivého používateľa a vo vyhľadávaní vás potom bude umiestňovať na spodnej priečke. Výhodnejšie je teda pracovať s kalendárom a označiť dni, kedy vaše auto nie je k dispozícii.

Jak na registraci na HoppyGo

5. REAGUJTE RÝCHLO

Čím dlhšia totiž bude vaša reakčná doba na rezerváciu, tým hlbšie sa prepadnete vo vyhľadávaní a postupne vám rezervácie prestanú chodiť úplne. Pomôcť si môžete napríklad službou Okamžité potvrdenie. Vďaka nej sa budú dopyty schvaľovať automaticky.

6. ČO NAJVIAC INFORMÁCIÍ

V aplikácii, či už webovej alebo mobilnej, máte možnosť vyplniť a následne upravovať profil vášho vozidla. Čím viac informácií o ňom uvediete, tým väčšiu máte šancu, že práve vaše vozidlo zaujme vodiča. Môžu ísť do auta psi alebo váš automobil disponuje nejakou výbavou? Nezabudnite tieto informácie uviesť.

7. UMIESTNITE VOZIDLO DO VEĽKÉHO MESTA

Alebo ponúknite aspoň jeho pristavenie. Naši vodiči totiž často vyhľadávajú podľa lokality a ľahko sa tak môže stať, že sa im vaše vozidlo (parkujúce v dedinke pár kilometrov od mesta), vôbec neukáže.

Zdieľajte tento článok: