Máte málo poptávek? Vylepšete profil vozu.

Máte málo poptávek? Podívejte se na zoubek profilu vašeho vozu! Stačí upravit profil dle našich rad a dodržovat pár jednoduchých pravidel.

1. LEPŠÍ FOTKY

Fotky prodávají. Řidiči totiž často vybírají vůz podle vzhledu. A co si budeme povídat, s tmavou rozmazanou fotografií špinavého vozu nikoho příliš neokouzlíte. Dejte si proto na fotografiích záležet.  Foťte čisté auto, za světla a bez rušivých prvků v pozadí. Připravili jsem pro vás podrobný návod, jak automobil správně nafotit. 

Previous slide
Next slide

2. SNIŽTE CENU

Možná jste nastavili cenu příliš vysoko. Podívejte se na podobná auta na HoppyGo platformě a upravte cenu podle nich. Zamyslete se i nad cenou za extra ujeté kilometry, třeba se vaše auto hodí na roadtripy a vysoká sazba za kilometr uživatele odrazuje.

3. SBÍREJTE HODNOCENÍ

Čím více pozitivních hodnocení váš vůz získá, tím výše se bude umisťovat ve vyhledávání v naší databázi. Šance na poptávku se tak zvýší až o 70 %. Odpovídejte uživatelům v co nejkratší době, snažte se, aby předání proběhlo hladce a auto odpovídalo popisu.

4. PRAVIDELNĚ AKTUALIZUJTE KALENDÁŘ A NEODMÍTEJTE POPTÁVKY

S každou odmítnutou poptávkou vás totiž náš systém vyhodnotí jako méně spolehlivého uživatele a ve vyhledávání vás potom bude umisťovat na spodní příčky. Výhodnější je tedy pracovat s kalendářem a označit dny, kdy vaše auto není k dispozici.

Jak na registraci na HoppyGo

5. REAGUJTE RYCHLE

Čím delší totiž bude vaše reakční doba na poptávky, tím hlouběji se propadnete ve vyhledávání a postupně vám poptávky přestanou chodit úplně. Pomoct si můžete třeba službou Okamžité potvrzení. Díky ní se budou poptávky schvalovat automaticky.

6. CO NEJVÍCE INFORMACÍ

V aplikaci, ať už webové a nebo mobilní, máte možnost vyplnit a následně upravovat profil vašeho vozu. Čím více informací o něm uvedete, tím větší máte šanci, že právě váš vůz zaujme řidiče. Smí do auta psi nebo váš vůz disponuje nějakým vybavením? Nezapomeňte tyto informace uvést.

7. UMÍSTĚTE VŮZ DO VELKÉHO MĚSTA

Nebo alespoň nabídněte jeho přistavení. Naši řidiči totiž často vyhledávají podle lokace a snadno se tak může stát, že se jim váš vůz (parkující ve vesničce pár kilometrů od města), vůbec neukáže.

POMŮŽEME VÁM

Nevíte si s vyplněním profilu rady? Obraťte se na našeho správce vozového parku Kubu na +420 777 490 010 nebo fleet@hoppygo.com. Ten vám se vším poradí.
 
Nedaří se vám auto atraktivně nafotit? Zajistíme nafocení vašeho automobilu profesionálním fotografem. Postará se o vhodnou lokalitu, nafocení automobilu a selekci a úpravu 8 fotek. Tato služba stojí 750 Kč.