Rodinná auta na letní dovolenou

Letní dovolená s rodinou: Jaké auto vybrat?

Plánujete letní dovolenou s rodinou a chybí vám vhodné auto? Na HoppyGo si můžete vybírat z 1 800 vozů různých značek i kategorií. Přinášíme vám tipy na auta, která jsou pro rodinnou dovolenou jako stvořená.

 

EKONOMICKÝ KOMBÍK

Udržte cestovní náklady nízko a půjčte si vůz ŠKODA OCTAVIA. Denní pronájem vyjde na 720 Kč a zahrnuje již komplexní pojištění a asistenci. Se spotřebou 5 litrů na 100 km se nemusíte obávat přehnaných výdajů na palivo a zbyde vám více financí na letní radovánky. 

 

NA DOVOLENOU KLIDNĚ I V OSMI

Cestujete s početnou rodinou? Vyberte si tento Volkswagen Transporter, v pohodlí usadí až 8 osob. Automobil nabízí mimo jiné i Isofix, díky němuž bezpečně připoutáte dětskou autosedačku. Dálniční známkou se nemusíte vůbec zabývat, je totiž již v ceně. V teplejším počasí jistě oceníte klimatizaci.

 

RODINNÉ KEMPOVÁNÍ

Proč vybírat hotel, když můžete mít ubytování na kolech? Půjčte si Fiat Ducato s plnou výbavou – majitel vám poskytne chemii do wc, přikrývky s ložním prádlem, kuchyňské vybavení, úklidové a hygienické potřeby, kapslový kávovar Nespresso, plynové lahve, lednici s mrazákem a další vychytávky. Co víc si přát?

 

POHODLÍ S AUTOMATEM

Užijte si cestu v naprostém pohodlí s vozem Opel Insignia. řízení vám ulehčí adaptivní podvozek, natáčecí světlomety a automatická převodovka. Na rodinné dovolené jistě oceníte i dostatek místa na veškeré letní vybavení díky kombi karosérii.

 

KDYŽ POJEDETE I SE PSEM

Plánujete vzít na rodinnou dovolenou i vašeho čtyřnohého mazlíčka? Vyzkoušejte Seat Leon, u kterého majitel umožňuje převoz zvířat. Díky kombi karoserii bude mít váš pejsek dostatek místa v kufru. Nezapomeňte si však připravit oddělovací síťku mezi nákladovým prostorem a sedačkami, kterou vyžadují silniční předpisy. 

Prohlídněte si další nabídku aut na HoppyGo a objevte to pravé pro vaši letní dovolenou. Ať už jedete ve třech nebo v osmi, s pár věcmi nebo s objemným vybavením, na naší platformě si jistě vyberete. 

SLEDUJTE NÁS NA INSTAGRAMU