Půjčte své auto na HoppyGo a tankujte levněji u Benziny

Chcete ušetřit na každém najetém kilometru? Půjčte své auto na HoppyGo a získejte na čerpacích stanicích Benzina cashback 2,2 Kč za každý natankovaný litr!

Díky spolupráci s firmou Orlen Benzina mohou nyní HoppyGo majitelé aut využívat věrnostní program, který jim umožní získávat slevy na každý natankovaný litr paliva. Abyste se mohli zapojit, musíte nejprve přidat své vozidlo na HoppyGo a následně nám napsat na e-mail fleet@hoppygo.com, abychom vám mohli založit registraci. Po obdržení své karty pak můžete naplno využívat cashback na jakékoliv čerpací stanici Benzina, jejichž síť je nejrozsáhlejší v ČR.   
V rámci platformy HoppyGo máte k dispozici široký výběr přes 15 000 vozidel od více než 1600 majitelů, kteří důvěřují HoppyGo se svými vozidly. Všechny tyto automobily jsou kryty pojistkou od našeho partnera UNIQA, což zajišťuje bezpečnost a spolehlivost pro všechny účastníky. S HoppyGo se nemusíte starat o žádné detaily týkající se pojištění nebo bezpečnosti, protože to je řádně a komplexně zajištěno. Vaše spokojenost a klidné užívání každého pronajatého vozidla jsou pro nás prioritou. HoppyGo vám tak přináší pohodlný a bezstarostný způsob sdílení automobilů s ostatními uživateli.

Pro HoppyGo majitele

Pokud vás tato výhodná nabídka oslovila a máte zájem o zařazení do tohoto programu, dejte nám vědět. Založíme pro vás registraci, abyste mohli co nejdříve těžit z této výhodné možnosti. Vaše spokojenost je pro nás prioritou, a těšíme se na to, že vám můžeme poskytnout ještě lepší zážitek z tankování na našich stanicích Benzina.

Pro založení registrace pište na e-mail fleet@hoppygo.com