sdílená ekonomika

Půjčte si vybavení na dovolenou na SharyGo

Auto přes HoppyGo jste si už rezervovali. Teď přišla druhá fáze nevíte, kam vtěsnat lyže pro celou rodinu, nebo jste zjistili, že ten stan, který určitě ještě před rokem na té půdě byl, někam zmizel. Na dovolené se navíc může stát cokoliv, buďte vybaveni! SharyGo propojuje lidi, kteří nějaké vybavení vlastní s těmi, kteří ho zrovna potřebují. Na jednom místě tak najdete všechny doplňky,  které vám zpříjemní dovolenou, nebo vás dokonce vytáhnou z průšvihu. Stačí na HoppyGo webu najít tlačítko „Půjčte si příslušenství k autu na SharyGo“. Co byste měli tedy určitě přibalit s sebou na cesty?

KDYŽ JEDETE NA HORY

Nejen, že se lyže a snowboardy nevejdou do kufru, ale předpověď navíc hlásí husté sněžení. Co teď? Nekažte si volno zbytečným stresem půjčte si střešní nosič na lyže, nebo rovnou uzavřený box. Abyste jste se nikde nezasekli, přibalte i zimní řetězy.

KDYŽ SE CHYSTÁTE KEMPOVAT

Kupovat si stan kvůli jednomu výletu? Nesmysl! Raději si ho půjčte. Na SharyGo objevíte i spacáky, nafukovací matrace, nebo plynový hořák prostě vybavení na kempovačku od a do z. I když si budete chtít zahrát na pořádné zálesáky, nechte si otevřený záložní plán vemte i měnič napětí, díky kterému proměníte zapalovač v autě na plnohodnotnou zásuvku.

kempování

KDYŽ JEDETE NA KOLA 

Krásou české krajiny se rádi kocháte ze sedla jízdního kola? Jak ale ta kola celé rodiny přepravit do vámi vysněné destinace? Půjčte si automobil na HoppyGo. A na SharyGo vyřešíte nosiče. Vybírat můžete z několika typů – nosič  na střechu, na zadní dveře – jak jen vám to vyhovuje.

vybavení na dovolenou

KDYŽ PLÁNUJETE DOVOLENOU S DĚTMI

Dovolená s dětmi znamená velké množství věcí, které nutně potřebujete brát s sebou boty na doma, boty na ven, náhradní boty na ven… A to je teprve začátek. Bez střešního boxu raději ani nevyrážejte. Nezapomeňte si připravit i svačinku, na tu se bude hodit cestovní lednička.