Představujeme novou službu pro náročné řidiče. HoppyGo Business!

Představujeme novou službu pro náročné řidiče. HoppyGo Business!

Potřebujete opravdu reprezentativní vůz? Právě pro vás jsme připravili novou službu HoppyGo Business. Do naší databáze totiž nově přibylo hned několik desítek zánovních vozidel, které splňují požadavky i opravdu náročných řidičů.

Všechny vozy z kategorie HoppyGo Business splňují hned několik požadavků. Dosahují stáří maximálně 2 let, mají prémiovou výbavu, nájezd do 50 tisíc kilometrů, jsou v perfektním technickém stavu a přebírat si je budete vždy s plnou nádrží a perfektně vyčištěné a naleštěné.
A jak je najdete v naší databázi? Všechny vozy z kategorie HoppyGo Business jsme označili speciálním štítkem. Přes mobilní aplikace je zatím nevyfiltrujete, na webových stránkách ale najdete mezi filtry i zaškrtávací políčko Business. Pokud tedy bude nějaký z vozů ve vaší lokalitě a na vámi vybraný termín volný, zobrazí se vám ve výsledcích vyhledávání. A v brzké době samozřejmě tuto možnost přidáme i do mobilních aplikací.

ŠKODA OCTAVIA 1.4 TSI 110kW Trumf

Většina vozů v kategorii HoppyGo Business pochází z ukončených operativních leasingů společnosti Volkswagen Financial Services a z dealerské sítě ŠKODA AUTO. Než najdou nového majitele, můžete je využít třeba na služební cestu či na výlet. A kdo ví, třeba se některého z nich zamilujete a pořídíte si ho rovnou do vlastní garáže 🙂

Máte dotaz ke službě HoppyGo Business? Napište nám na e-mail info@hoppygo.com nebo zavolejte na zákaznickou linku na čísle +420 220 311 769.