Auto se stanem na střeše

Outdoorová dobrodružství s HoppyGo

Léto je ideální pro outdoorová dobrodružství! Ať už plánujete víkendový útěk do hor, výlet k jezeru, nebo kempování pod hvězdami, výběr správného auta je klíčový. S HoppyGo najdete širokou škálu vozidel pro každou výpravu. Od terénních vozů až po rodinné automobily – HoppyGo vám pomůže najít ideální auto pro vaše letní cestování a zážitky v přírodě.

Toyota FJ Cruiser

Pojízdný kemp: Toyota FJ Cruiser je ikonický terénní vůz, který vyniká svým robustním designem a vynikajícími schopnostmi v terénu. Je ideální pro dobrodružné duše, které milují objevování nepřístupných míst a chtějí si užít přírodu naplno. Na HoppyGo je tento model dostupný se stanem na střeše (úvodní fotka článku), což z něj dělá perfektní volbu pro kempování a vícedenní výlety. Díky stanu na střeše můžete snadno a pohodlně přenocovat kdekoliv, kam vás vaše dobrodružství zavede, a užít si tak nezapomenutelné zážitky pod širým nebem.

 

Volkswagen Multivan

Ideální pro přespání: Volkswagen Multivan nabízí prostorný interiér, který lze snadno přeměnit na pohodlné místo k přespání. S flexibilním uspořádáním sedadel je skvělou volbou pro dlouhé cesty a spontánní dobrodružství. Na HoppyGo jich najdete hned 8 a tento má dokonce stan na střeše!

Multivan se střešním stanem

Jeep Wrangler

Perfektní pro off-road dobrodružství: Jeep Wrangler je legendární terénní vozidlo známé svou odolností a schopnostmi v náročném terénu. Je vybaven robustním podvozkem a výkonným pohonem všech kol, což z něj činí ideální volbu pro milovníky adrenalinových výletů do přírody. Majitel povoluje lehký off-road, ale vše musí být v tomto modifikovaném autě s citem.

Jeep wrangler

Toyota Rav4

Výborná na delší dovolené: Toyota Rav4 poskytuje dostatek prostoru pro rodinu i vybavení. S kombinací spolehlivosti, úspornosti a schopností v terénu je ideální pro dlouhé cesty a příjemné rodinné dovolené.

Toyota Rav4

Mercedes-Benz Sprinter

Ideální pro vanlife a dlouhodobé cestování: Mercedes-Benz Sprinter je synonymem pro prostornost a komfort. S interiérem přizpůsobeným na míru potřebám cestovatelů je perfektní volbou pro ty, kteří chtějí cestovat s veškerým pohodlím domova a zároveň si užívat dlouhodobé dobrodružství. Na HoppyGo najdete v kempovacím vybavení hned dva.

Co je to HoppyGo? 

HoppyGo je platforma na sdílení aut, která spojuje ty, kteří si chtějí auto občasně půjčit, s majiteli, kteří své auto nepoužívají každý den. Uživatelé tak mohou využít automobily, které by jinak stály na parkovišti. Na druhé straně majitelé mohou tímto způsobem řešit náklady na vlastnictví svého vozu nebo si dokonce zajistit vedlejší příjem.

Na platformě je k dispozici přes 1500 vozů různých kategorií a značek. Jako uživatel tak máte možnost si vybrat mezi luxusními i dostupnými vozy, sportovními, obytnými nebo rodinnými auty či městskými hatchbacky. Zkrátka u nás najdete cokoliv, co zrovna potřebujete.