Nový proces předávání a vrácení vozidel

Na základě zpětné vazby od našich uživatelů inovujeme a zjednodušujeme aplikaci tak, aby bylo vše přehledné.  Seznamte se s novým procesem předání a vrácení vozu. Projděte si novinky, které přináší aktualizovaná verze aplikace, a buďte připraveni na svou nadcházející zápůjčku. 

Přidáváme průvodce celým předávacím procesem

Nevíte, co vás čeká? Blíží se první zápůjčka, a ještě jste aplikaci nepoužívali?  Žádný strach, že uděláte něco špatně. Projděte si před předáním průvodce krok za krokem.

Přehled o předávkách na hlavní stránce

Už nemusíte hledat své nadcházející zápůjčky v záložkách jízd. Předání bude připraveno hned na hlavní stránce a zobrazí se 24 hodin před časem předání.

7

Kdo by měl začít s předávkou?

Kdo má začít předávat auto v aplikaci? Majitel nebo řidič? Přidali jsme doporučení, aby předání začínal majitel. Ten zná nejlépe stav vozidla. Nicméně nakonec je na vás, jak se dohodnete.

Pouze jeden z vás může provádět předávací proces. Celou dobu je protistrana o všem informována a vidí vložené informace. V průběhu předání může protistrana převzít iniciativu a pokračovat v předání místo první strany, která je o tom informována textovou hláškou.

Novinky v předávacím formuláři:

Návod, jak nejlépe nafotit vozidlo

Dobře nafocené fotografie usnadňují práci vám i nám při řešení pojistných událostí a poškozeních. Přidali jsme návod, jak nejlépe vůz nafotit.

Nové rychlejší a intuitivnější focení

Nový proces focení vozu je rychlejší a intuitivnější. Nové ikonky se zeleným značením vás navedou, kterou část vozidla vyfotit. Fotografie si můžete otočit podle potřeby nebo odstranit a nafotit znovu. K fotografiím se můžete v průběhu focení vracet, a není nutné otevírat a zavírat náhled focení.

Popis stavu vozidla

Chtěli byste uvést něco dalšího? Například nefunguje ovládání zpětných zrcátek nebo stav vozu nelze zachytit fotkou. Napište informaci do popisu.

 

Nastala chyba při ověření totožnosti řidiče?

Nejčastější problém během předání nastává při ověření posledních čtyř čísel občanského průkazu řidiče. Pokud vložená čísla nesouhlasí, aplikace vás upozornění a nevede k dalším krokům. Většinou se chyba objeví kvůli změně dokladu řidiče. Stačí, aby nás řidič kontaktoval s novým občanským průkazem a během chvíle čísla opravíme. 

1920

Shrnutí podrobností výpůjčky

Poptali jste auto a zapomněli, kolik budete platit za extra najeté kilometry? Jste majitel a chcete zjistit celkový výdělek za pronájem nebo jaké pojištění si řidič k zápůjčce koupil? Přidali jsme detailnější podrobnosti o rezervaci, kde najdete vše důležité.

Od začátku až do konce předávacího procesu je majitel a řidič informován o krocích protistrany. Doporučujeme proto mít zapnuté notifikační upozornění. Budete vždy vědět jaký je stav předání a jaké jsou následující kroky.

Proces předání je umožněn pouze v aplikaci. Doporučujeme zkontrolovat, že máte staženou aktuální verzi. Data z předání a vrácení, fotografie, stav paliva a kilometrů, máte vždy k dispozici v aplikaci v detailu zápůjčky, nemusíte si tak pořizovat fotografie pro sebe.

Co je to HoppyGo? 

HoppyGo je platforma na sdílení aut, která spojuje ty, kteří si chtějí auto občasně půjčit s majiteli, kteří své auta nepoužívají každý den. Uživatelé tak mohou využít automobily, které by jinak stály na parkovišti. Na druhé straně majitelé mohou tímto způsobem řešit náklady na vlastnictví svého vozu či si dokonce zajistit vedlejší příjem.

Na platformě je k dispozici přes 1900 vozů veškerých kategorií a značek. Jako uživatel tak máte možnost si vybrat mezi luxusními i dostupnými vozy, sportovními, obytnými anebo rodinnými auty či městskými hatchbacky. Zkrátka u nás najdete cokoliv, co zrovna potřebujete.

Sdílejte tento článek na: