Měsíční tarif od HoppyGo

Může se to stát každému. Automobil vypověděl službu, nebo váš vytoužený vůz sjede z výrobní linky o něco později, než jste plánovali. Vypadá to na dlouhé čekání? Nevadí – HoppyGo má pro vás novinku, díky níž navíc ušetříte nemálo peněz. To musíte vyzkoušet!

1. Nečekaně vysoká sleva z ceny pronájmu

Na výpůjčky delší než 3 dny u nás standardně získáte slevu. U Měsíčního tarifu, tedy od 30 dní, však nově ušetříte mnohem výrazněji, a to 50 % z celkové ceny!

2. Podobně nečekaně nízká cena pojištění

Nejenže si můžete pronajmout auto za polovinu, ale ušetříte i na pojištění, to klesne dokonce o 60 %. Cestujte levněji, ale pořád stejně bezpečně. K dispozici pak máte nájezd 100 km na den.

Zkusme si porovnat, kolik konkrétně odteď ušetří 27letý Petr z Prahy na pronájmu vozu Škoda Kodiaq:

3. Jsou užitečné v mnoha případech

Čekáte na automobily do firemní flotily? Nebo se vaše auto zaseklo na měsíc v servisu? Potřebujete na delší dobu automobil, ale nedává vám smysl pořizovat si vlastní? Klasické situace, které hladce vyřeší Měsíční tarif od HoppyGo.

4. Jsou bez závazků

HoppyGo se nemusíte upsat na 12 měsíců jako u operativního leasingu. Vypůjčku si můžete stanovit na měsíc a prodlužovat dle potřeby. Vyvarujete se tak zbytečných závazků.

5. Fantastická zákaznická podpora v případě jakéhokoliv problému

Objednání automobilu je opravdu jednoduché. Stačí zadat při vyhledávání vámi požadovaný termín a aplikace vám sama ukáže vozy, na které lze tuto slevu uplatnit. Nejste si něčím jisti nebo se bojíte, že 30 dní nebude stačit? Nemusíte si dělat starosti – naše zákaznická podpora vám se vším pomůže, případně výpůjčku prodlouží. A kdyby byl automobil již nedostupný, vybereme pro vás nový.