Adventné trhy

Kam na adventní trhy v roce 2023?

Vůně skořice, hřebíčku, omrzlé prsty, sladké perníčky, trdelník nebo podpecníky. Adventní trhy jsou opravdu smyslným zážitkem, který si užijí všechny věkové kategorie. Vybrali jsme pět nejkouzelnějších trhů ve vašem okolí, pojďme si je představit.

1. Praha, Česká republika

Praha, zlaté město střední Evropy, během adventu ožívá nepopsatelnou atmosférou. Staroměstské náměstí se mění na pohádkovou krajinu plnou tradičních stánků, kde najdete vše od ručně vyráběných dárků až po lahůdky. Nepřehlédněte procházku pod rozsvícenou Korunní vrbou, která vám dodá ještě více vánoční nálady.

2. Bratislava, Slovensko

Návštěva Bratislavy v adventním období je jako vstup do pohádky. Staré město je proměněno na vánoční centrum s působivou výzdobou a nádhernými trhy, které nabízejí nejen tradiční řemesla, ale i regionální speciality. Určitě ochutnejte místní delikatesu – tradiční bratislavský rohlík.

3. Budapešť, Maďarsko

Budapešť, perla Dunaje, během adventu září v romantickém světle tisíců vánočních svíček. Hlavní atrakcí jsou trhy na Váci ulici a v prostorách Baziliky sv. Štěpána, kde najdete vše od unikátních dárků až po maďarské speciality. Nezapomeňte ochutnat slavnou maďarskou pochoutku – langoše.

4. Vídeň, Rakousko

Vídeň, hlavní město Rakouska, je v adventním čase pravým vánočním rájem. Trhy před Belvederem či na Schönbrunnském náměstí vás vtáhnou do pohádkové atmosféry. Můžete si zde koupit tradiční vánoční ozdoby, ručně vyráběné hračky a pochutnat si na výborné rakouské kuchyni.

5. Salzburg, Rakousko

Salzburg, město Mozarta, je v adventním období ještě kouzelnější. Trhy na náměstí Residenzplatz jsou obklopeny úchvatnou architekturou a nabízejí množství tradičních vánočních výrobků. Nezapomeňte si po návštěvě koupit vlastní vánoční ozdobu vyrobenou v Salzburgu.

Trhy vo Viedni

Tímto jsme vás pozvali na nezapomenutelnou vánoční cestu po nejkrásnějších adventních trzích střední Evropy. Každé z těchto míst nabídne jedinečný pohled do vánočního světa, který si zapamatujete na celý život. Tak neváhejte a vyrazte na tuto nezapomenutelnou vánoční pouť! A kdo vás tam doveze – jedině auto z mobilní aplikace HoppyGo.

Co je to HoppyGo? 

HoppyGo je platforma na sdílení aut, která spojuje ty, kteří si chtějí auto občasně půjčit s majiteli, kteří své auta nepoužívají každý den. Uživatelé tak mohou využít automobily, které by jinak stály na parkovišti. Na druhé straně majitelé mohou tímto způsobem řešit náklady na vlastnictví svého vozu či si dokonce zajistit vedlejší příjem.

Na platformě je k dispozici přes 1900 vozů veškerých kategorií a značek. Jako uživatel tak máte možnost si vybrat mezi luxusními i dostupnými vozy, sportovními, obytnými anebo rodinnými auty či městskými hatchbacky. Zkrátka u nás najdete cokoliv, co zrovna potřebujete.

Zůstaňte s námi v kontaktu

Aby vám neunikly žádne novinky, zanechte nám prosím svůj email. My na oplátku slibujeme, že vám nebudeme spamovat schránku. 🙂 

HoppyGo s.r.o. se sídlem Želetavská 1525/1, Michle, 140 00 Praha 4
IČ 066 28 664
COPYRIGHT 2018 ©HoppyGo s.r.o