HoppyGo představuje novinku: Pick up point v Obchodním Centru Chodov

Máme pro vás novinku, která vám ulehčí cesty domů z Obchodního Centra Chodov. Do podzemních garáží jsme pro vás přistavili vůz ŠKODA RAPID, který si můžete zapůjčit jak na odvoz většího nákupu, tak třeba na výlet.

Kde vozidlo najdete?

Automobil je zaparkován ve žlutém parkingu (viz mapa) a nachází se v blízkosti výjezdu z parkoviště na Roztylskou ulici. Pokud půjdete z metra C, musíte dojít na kruhové náměstí u obchodu Marks&Spencer a poté dolů po schodech do žlutého parkoviště. Tam vyjdete směrem na Automyčku Express, nad níž se nachází parkovací místa s naším vozem. V případě, že přijedete do Obchodního centra autobusem na zastávku Roztylská, k vozidlu se nejrychleji dostanete přes vchod do podzemního parkoviště, který je v dochozí vzdálenosti.

Jak na registraci a co je nezbytné pro pronájem vozu.

Pokud u nás již registraci schválenou máte a jste náš aktivní uživatel, můžete rovnou pokračovat na další krok.

V případě, že u nás ještě zaregistrováni nejste, QR kód na bannerech vás nasměruje na stažení aplikace, kterou si nainstalujete.  Následně bude potřeba, abyste se zaregistrovali. 

Pro registraci v aplikaci HoppyGo je nutné mít platný občanský a řidičský průkaz, věk nad 20 let a platební kartu. Pokud nechybí žádný výše zmíněný doklad, trvá schválení registrace chvilku – můžete i zavolat od 9 do 21 na naši infolinku  +420 220 311 769 a my registraci prověříme rychleji.  

Tento modrý RAPID se těší až vám pomůže s nečekanými nákupy.

Jak si pronajmout vůz v Obchodním centru Chodov krok za krokem

  • Vyhledejte si v aplikaci vůz ŠKODA RAPID dle adresy Obchodního Centra Chodov:  Roztylská 2321/19, 148 00 Praha 11.
  • Zašlete rezervaci na vámi vybraný  čas, kdy si ho přejete pronajmout. Rezervaci je možné zahájit nejdříve v 9:00 a ukončit nejdéle v 21:00 vzhledem k otevírací době parkoviště a pracovní době naší infolinky.
  • Rezervace vám bude potvrzena. 
  • Obsluha parkoviště má v kompetenci zkontrolovat váš občanský průkaz či pas. Po potvrzení totožnosti s naší infolinkou můžete přejít k vozu, který vám otevřeme na dálku.
Zde najdete pracovníka parkoviště, který zkontroluje vaši totožnost.
  • Nafoťte automobil do aplikace, zadejte stav paliva a tachometru, nezapomeňte vyfotit palubní budíky,  potvrďte a zaplaťte pronájem vozu v aplikaci. 
  • Pro dokončení pronájmu je nutné vrátit vůz na původní parkovací místo do Obchodního Centra Chodov, aby si ho mohl zapůjčit další zájemce. Vozidlo před vrácením prosím dotankujte na původní stav a pokud je potřeba tak umyjte a vyluxujte.
  • Ukončení pronájmu – opět automobil nafoťte do aplikace, zadejte koncový stav tachometru i paliva, vyfoťte opět palubní budíky a uzavřete výpůjčku. Klíče od vozu vraťte do kaslíku u spolujezdce a zavolejte na naši infolinku, která s vámi výpůjčku uzavře. V případě nevrácení klíčů zpět do vozidla vám nebude vrácena kauce 5000 Kč.

Všechny dotazy ohledně pronájmů vozila v Obchodním Centru Chodov nám můžete napsat nám e-mail nebo nám zavolejte na zákaznickou linku na čísle +420 220 311 769.