HoppyGo stále v prevádzke

HoppyGo je stále bez obmedzení!

Aj napriek súčasnej situácií zostáva HoppyGo plne v prevádzke. Ak potrebujete niekam vyraziť, zvoľte tú najbezpečnejšiu formu dopravy – individuálne autom. Platforma je vám plne k dispozícií. Tento krátky článok vám len pripomenie pár základných pravidiel pre bezpečné vypožičanie vozu pri osobnom odovzdaní.

 

1. Hygienická prevencia

Nezanedbávajte hygienu, predovšetkým potom v prípade rúk. Pred odovzdaním si ruky dôkladne umyjte mydlom, poprípade použite aj dezinfekciu na báze alkoholu (aspoň s 60% koncentráciou). Pred umytím sa snažte nedotýkať sa očí a nosa.

Už skôr sme inštruovali majiteľov automobilov požičiavaných cez platformu HoppyGo aby venovali viac času čistením a dezinfekcií ich vozidiel, a to pred výpožičkou aj po nej. O to isté by sme radi tiež požiadali aj vodičov. Zamerajte sa hlavne na exponované miesta ako sú volant, riadiaca páka, kľučky dverí či ovládacie prvky na prístrojovej doske. Pre vyčistenie použite dezinfekčné prípravky alebo mydlovú vodu. 

Doporučujeme používať taktiež jednorázové rukavice pri tankovaní paliva či v iných prípadoch, kedy sa budete dotýkať exponovaných miest na verejnosti.

 

2. Chránte seba aj vaše okolie

Iba dôkladná hygiena nestačí. Chráňte seba i ostatných ochrannými prostriedkami dýchacích ciest napríklad rúškou. Rúšky pravidelne meňte, prípadne dôkladne preperte a vyžehlite.

Tieto prostriedky majte nasadené aj pri odovzdávaní vozidla a s majiteľom sa dohodnite, že si prípadne nepodáte ruky. Snažte sa taktiež behom odovzdávania držať odstup minimálne dva metre.

Potrebujete do práce cestovať? Potom možno stojí za zváženie plne individuálna doprava na určitú dobu. HoppyGo ponúka zľavy na dlhšie výpožičky (až 50% z ceny denného prenájmu).

3. Necítíte sa dobre? Zrušte výpožičku

Pokiaľ máte pocit, že nie ste úplne fit? Radšej odovzdanie zrušte. Pokiaľ tak urobíte aspoň tri dni pred výpožičkou, bude vám vrátená celá čiastka. V prípade, že výpožičku zrušíte menej než 72 hodín pred jej začiatkom majiteľ má právo požadovať až 50% z ceny výpožičky. V takej situácií sa ale bude snažiť vykomunikovať to za vás s majiteľom k vášmu prospechu. V tomto prípade sa taktiež vzdávame našej provízie. 

Ak sa stane, že vám výpožičku naopak zruší majiteľ, obráťte sa na nás. Naša zákaznícka linka sa vám bude snažiť zaistiť adekvátnu náhradu vozidla na daný termín. Potreboval by niekto z vašich blízkych vozidlo, odkážte ho na nás. Naše zákaznícke centrum mu pomôže s registráciou a prevedie ho celým procesom prenájmu auta až po prevzatie.

Veríme, že spoločnými silami a zodpovedným prístupom túto situáciu prekonáme. Prajeme vám i vašim blízkym pevné zdravie.

Potrebujete auto kôli súčasnej situácií s Covid-19 na dlhšiu dobu? Pozrite sa ako naň získať zľavu.

Zdieľajte tento článok: