HoppyGo a rok 2020 v číslech

HoppyGo a 2020: Rok v číslech

Máme radost! HoppyGo vyrostlo v průběhu roku 2020 o více než 80 % a my jsme přesvědčeni, že poptávka po dostupné a flexibilní individuální mobilitě se bude dále vyvíjet minimálně stejným tempem! Věříme, že pohodlný, dostupný a udržitelný způsob cestování dává smysl nejenom nám!

Vy a HoppyGo

0
Celkový počet uživatelů
0
se vás přidalo v roce 2020

Rok 2020 znamenal zásadní rozšíření uživatelské základny HoppyGo. Ke konci minulého roku se připojil 100 000. uživatel a společnými silami se nám povedlo překročit důležitý milník. Celkově se k HoppyGo v roce 2020 připojilo 34 000 uživatelů.

Proč je HoppyGo zajímavé?

Finance 47%
Komfort 44%
Ekologie 33%
Flexibilita 28%

Ptali jsme se veřejnosti, které hodnoty jsou pro ně u HoppyGo nejdůležitější a proč jsou platformě věrní. Dlouhodobě se snažíme vše zefektivnit a nabízet dostupnou a komfortní službu jak pro řidiče tak majitele. A přesně tyto hodnoty vyzdvihla téměř polovina respondentů.

HoppyGo je také významně ekologičtější než nesdílená individuální doprava. A právě trvalou udržitelnost služby ocenila třetina tázaných. Více než čtvrtina potom viděla flexibilitu pronájmů jako zásadní motivaci pro využívání platformy.

Jak často jste jezdili?

Půjčili jste si auta na celkem 38000 dnů

Wow, to je vážně porce! Najeďte na mě myší a dozvíte se víc

Což je 104 let!

Průměrná výpůjčka byla na 4,2 dny.
Půjčte si taky auto

A co na to naše zákaznická podpora?

Vyřídili jsme

0
hovorů

poslali jsme

0
SMS

a protelefonovali

0
hodin

Ať už jste chtěli změnit svoji rezervaci, potřebovali větší auto nebo se změnily vaše cestovní plány, naše zákaznická podpora tu vždy byla pro vás.

Kolik aut máte dnes už na výběr?

Nikde není rozšíření platformy tak očividné jako právě v nabídce vozů. Jen za rok 2020 majitelé přidali přes 900 nových vozů. Uživatelé dnes na platformě najdou vozy všech značek i modelů pro opravdu jakoukoliv příležitost.

Na HoppyGo je nově 900 celkem 2300 aut

Které značky měly největší zastoupení?

1. ŠKODA 

Nejoblíbenější typ vozu na HoppyGo - Škoda

2. FORD 

Ford

3. VOLKSWAGEN

Volkswagen

Vzhledem k tomu, že auta značky ŠKODA hrají prim v garážích Čechů, tak asi nepřekvapí, že je tomu tak i na naší platformě. Stříbrnou a bronzovou pozici pak drží auta značky Ford a Volkswagen. Tím ale výběr samozřejmě nekončí. Na platformě najdete na 300 modelů nejrůznějších značek.

A jaké typy vozů u nás mají největší zastoupení?

Kombi

Sedan

Hatchback

MPV a osobní dávky

combikrivky
sedankrivky
hatchbackkrivky
dodavkakrivky

21%

18%

17%

15%

Finance

0 CZK
si majitelé rozdělili celkem za rok 2020
0 CZK
si vydělal nejúspěšnější majitel

Auto může být zdrojem vedlejšího příjmu. Důkazem toho jsou majitelé z naší platformy. I pro ně byl rok 2020 rekordní. 

#SKODAAUTOpomaha

0
respirátorů a roušek doručených iniciativou #SKODAAUTOpomaha

Letošní rok nebyl snadný. A my jsme snažili pomoci, jak jsme jenom mohli. Stáli jsme u samého zrodu dobročinné iniciativy #SKODAAUTOpomaha a společně jsme rozvozili statisíce kusů zdravotnického materiálu.

Chtěli byste zjistit, jak i vy se můžete projet s autem z HoppyGo? Nebo byste naopak chtěli svého motorového miláčka zaregistrovat na naší platformě? Potom mrkněte na články pod textem!