Darujte radost z jízdy: Dárkový poukaz

Nevíte, čím vaše blízké obdarovat a upřednostňujete zážitky před zbytečnými věcmi? Darujte radost z jízdy dárkovým poukazem na kterýkoliv vůz z nabídky HoppyGo. Díky poukazům si obdarovaný vybere vozidlo sám a na výběr má až z 2 500 různých typů a značek. Poukazy jsou v hodnotách od 1 000 Kč až po 10 000 Kč.

Previous slide
Next slide

Jak koupit dárkové poukazy?

Nákup dárkových poukazů probíhá stejně, jako když poptáváte vozidlo na webu nebo v aplikaci.

  1. Na webu nebo v aplikaci můžete dárkové poukazy najít ve výběru typu karoserie. Tam jsme pro ně vyhradili speciální místo: ,,Voucher”.
  2. Zde můžete vybírat z varianty poukazů v hodnotách 1 000 Kč, 2 000 Kč, 5 000 Kč a 10 000 Kč.
  3. Zvolte v kalendáři jakýkoliv den, který vám půjde vybrat a pokračujte k platbě.
  4. Napište krátkou zprávu, protože bez té nemůžete pokračovat dál.
  5. Poukaz zaplaťte stejným způsobem, jako jiné internetové platby.
  6. Vaše ,,fiktivní” poptávka bude následně zamítnuta, takže vám přijde oznámení o zrušené poptávce. Pro nás to ale znamená, že jste poukaz uhradili a vytvoříme vám speciální slevový kód, který bude určen pouze pro vašeho obdarovaného.
  7. Zašleme vám e-mail se slevovým kódem a poukazem v PDF podobě. Ten si můžete vytisknout, zabalit a dát pod stromeček.

Podmínky dárkového poukazu

Obecné podmínky dárkových poukazů a způsob uplatnění najdete v důležitém dokumentu Podmínky dárkových voucherů. Ty nejdůležitější ale jsou:

  • Kupující voucheru musí mít ověřený a aktivní účet na platformě HoppyGo.
  • Voucher lze použít pouze k platbě pronájmu na platformě HoppyGo, nezahrnuje pojištění pronájmu, vratnou zálohu ani doplňkové služby, ale pouze poplatek za pronájem automobilu.
  • Doba platnosti dárkového voucheru je 6 měsíců od data jeho prodeje.
  • Nelze-li obdarovaného schválit jako uživatele na platformě HoppyGo, budou peněžní prostředky za nákup Voucheru vráceny na účet kupujícího.
  • Dárkové vouchery je nutné uplatnit jednorázově v plné hodnotě nebo v hodnotě vyšší než je hodnota voucheru.
  • V případě nevyčerpání celé hodnoty dárkového voucheru nebo předčasné ukončení nájmu, vydavatel rozdíl nevrací.

Nejčastější otázky

1. Koupil jsem poukaz, ale netrefil jsem se do přání blízkého. Je možné poukaz vrátit?

Ano. Na vrácení máte 30denní lhůtu. Stačí nás kontaktovat na info@hoppygo.com s e-mailem kupujícího a zněním slevového kódu. Peníze vám vrátíme.

2. Obdarovanému je méně než 25 let. Bude moci poukaz využít?

Pokud je obdarovanému méně než 20 let, nabídka se omezí na vozidla s výkonem pod 65 kW / tuna, a ta s vlastním pojištěním majitele.

Pokud je obdarovanému mezi 20 – 25 let, zobrazená nabídka se rozšíří o všechny vozy s vlastním pojištěním a vozy s pojištěním od HoppyGo, které mají výkon menší než 65 kW / tuna.

3. Vztahuje se poukaz i na pojištění?

Ne. Poukaz se vztahuje pouze na částku za pronájem vozidla.

4.Jak dlouho je poukaz platný?

Platnost poukazu je 6 měsíců od datumu vydání.

Co je to HoppyGo? 

HoppyGo je platforma na sdílení aut, která spojuje ty, kteří si chtějí auto občasně půjčit s majiteli, kteří své auta nepoužívají každý den. Uživatelé tak mohou využít automobily, které by jinak stály na parkovišti. Na druhé straně majitelé mohou tímto způsobem řešit náklady na vlastnictví svého vozu či si dokonce zajistit vedlejší příjem.

Na platformě je k dispozici přes 1900 vozů veškerých kategorií a značek. Jako uživatel tak máte možnost si vybrat mezi luxusními i dostupnými vozy, sportovními, obytnými anebo rodinnými auty či městskými hatchbacky. Zkrátka u nás najdete cokoliv, co zrovna potřebujete.

Sdílejte tento článek na: