Darujte radosť z jazdy: Darčekový poukaz

Neviete, čím obdarovať svojich blízkych a dávate prednosť zážitkom pred zbytočnosťami? Darujte radosť z jazdy s darčekovým poukazom na akékoľvek auto z ponuky HoppyGo. S poukazmi si obdarovaný vyberá vozidlo sám a môže si vybrať až z 200 rôznych typov a značiek. Hodnota poukážok sa pohybuje od 50 do 400 EUR.

Previous slide
Next slide

Ako kúpiť darčekové poukážky?

Nákup darčekových poukazov je rovnaký, ako keď sa pýtate na vozidlo na webovej stránke alebo v aplikácii.

  1. Na webovej lokalite alebo v aplikácii nájdete darčekové poukazy vo výbere typu karosérie. Tam sme im vyhradili špeciálne miesto: ,,Voucher”.
  2. Tu si môžete vybrať z rôznych poukážok v hodnotách 50 €, 100 €, 200 € nebo 400 €.
  3. Vyberte si ľubovoľný deň v kalendári a prejdite na platbu.
  4. Napíšte krátku správu, pretože bez nej nemôžete pokračovať.
  5. Poukaz uhraďte rovnakým spôsobom ako ostatné online platby.
    Vaša “fiktívna” požiadavka bude zamietnutá, takže dostanete oznámenie o zrušení. Pre nás to však znamená, že ste zaplatili poukážku a my pre vás vytvoríme špeciálny zľavový kód, ktorý bude použitý len pre vášho obdarovaného.
  6. Pošleme vám e-mail so zľavovým kódom a kupónom vo formáte PDF. Môžete ho vytlačiť, zabaliť a dať pod stromček.

Podmienky používania darčekového poukazu

Všeobecné podmienky a spôsob uplatnenia darčekového poukazu nájdete v dôležitom dokumente Podmienky uplatnenia darčekového poukazu. Najdôležitejšie z nich sú:

  • Kupujúci kupónu musí mať overené a aktívne konto na platforme HoppyGo.
  • Poukaz je možné použiť len na platbu za prenájom na platforme HoppyGo, nezahŕňa poistenie prenájmu, vratnú kauciu ani dodatočné služby, ale len poplatok za prenájom vozidla.
  • Darčekový poukaz je platný 6 mesiacov od dátumu predaja.
  • Ak príjemca darčeka nemôže byť schválený ako používateľ platformy HoppyGo, finančné prostriedky za nákup poukazu budú vrátené na účet kupujúceho.
  • Darčekové poukážky sa musia uplatniť jednorazovo v plnej hodnote alebo nad plnú hodnotu poukážky.
  • Ak sa nevyužije celá hodnota darčekového poukazu alebo sa prenájom predčasne ukončí, vydavateľ rozdiel nevracia.

Najčastejšie otázky

1. Kúpil som si poukaz, ale nestihol som splniť želanie blízkej osoby. Je možné poukážku vrátiť?

Áno. Na vrátenie máte 30 dní. Stačí nás kontaktovať na adrese info@hoppygo.com a uviesť e-mail kupujúceho a znenie zľavového kódu. Vrátime vám peniaze.

2. Obdarovaný je mladší ako 25 rokov. Bude môcť poukaz použiť?

Ak má obdarovaný menej ako 20 rokov, ponuka sa obmedzí na vozidlá s výkonom do 65 kW/t a na vozidlá s vlastným poistením majiteľa.

Ak je obdarovaný vo veku 20 – 25 rokov, uvedená ponuka sa vzťahuje na všetky vozidlá s vlastným poistením a vozidlá s poistením od HoppyGo, ktoré majú výkon nižší ako 65 kW/t.

3. Vzťahuje sa poukaz aj na poistenie?

Nie. Poukaz sa vzťahuje len na sumu prenájmu vozidla.

4.Ako dlho je poukaz platný?

Platnosť poukazu je 6 mesiacov od dátumu vydania.

Čo je to HoppyGo? 

HoppyGo je platforma na zdieľanie áut, ktorá spája tých, ktorí si chcú občasne požičať auto s majiteľmi, ktorí svoje autá nepoužívajú denne. Užívatelia tak môžu využíť vozidlá, ktoré by inak stály na parkoviskách. Na druhé strane majitelia môžu týmto spôsobom riešiť náklady na vlastníctvo vozidla či si zaistiť vedľajší príjem.

Platforma obsahuje vozidlá všetkých kategórií a značiek. Ako užívateľ máte možnosť vybrať si medzi luxusnými aj dostupnejšími vozidlami, športovými autami, obytnými dodávkami, rodinnými autami či mestskými hatchbackmi. Skrátka tu nájdete všetko čo potrebujete.

Zdieľajte tento článok: