S těmito auty budou rodinné cesty hračka

Cesty s celou rodinou mohou být náročné. Přepravit všechny členy i s jejich taškami a dalším vybavením dá zabrat. Půjčte si vhodný vůz, který vám celý proces usnadní. Ať už pojedete ve čtyřech, v devíti nebo přiberete i svého domácího mazlíčka, na HoppyGo si auto vyberete. Přinášíme vám výběr ideálních vozů na cesty s rodinou.

 

PRO OPRAVDU VELKOU RODINU

Potřebujete přepravit početnou rodinu a zdá se vám to jako neřešitelný úkol? Nezoufejte, Opel Vivaro usadí pohodlně 9 lidí a ještě vám dopřeje dostatek místa v kufru. Navíc se při manévrování s větším vozem nemusíte vůbec bát, parkovací senzory vám ohlídají bezpečnou vzdálenost. V ceně máte i dálniční známku, vaše cesty tak mohou vést kamkoliv po Česku. 

 

KDYŽ JSOU V RODINĚ ZVÍŘATA

Nechcete doma nechávat vašeho mazlíčka samotného? Vemte ho s sebou. Do pětimístného vozu ŠKODA YETI se zvířaty můžete, navíc má dostatek místa v kufru k jejich umístění. Nezapomeňte si přibalit látkovou mřížku, kterou použijete na oddělení vašeho a zvířecího prostoru dle předpisů. Od majitele tohoto vozu si navíc můžete půjčit dva nosiče na kolo, pokud plánujete projížďky po lese. 

  NECHTE SI VYČISTIT AUTO V PREVENČNÍ STANICI

  • Zbavíme zdarma auto virů, bakterií a zápachu. 
  • Každý všední den 9:00-16:00.
  • Pro všechny uživatele HoppyGo.
  • Rezervujte si místo na ondrej.miklosin@hoppygo.com nebo +420 770 193 235.

 

HYBRID

Fanouškům udržitelnější mobility doporučujeme tento spolehlivý hybrid Toyota Corolla. Jezdí úsporně a omezuje emise. Kombinuje totiž jako pohon benzín a elektřinu a spotřebuje pouhé 4 litry paliva na 100 kilometrů. Automobil navíc nemusíte vůbec dobíjet. Usadíte do něj 5 osob a díky karoserii kombi vám zbyde i dostatek místa v kufru. 

 

HODNĚ SEDAČEK I MÍSTA NA VĚCI

Velká rodina potřebuje s sebou velké množství věcí. Hromada tašek, kufrů, igelitek a dalších drobností tak často roste do nepředstavitelných rozměrů. Žádný strach, všechno zvládnete s vozem Peugeot Traveller. Ten nabízí 8 míst k sezení a velký zavazadlový prostor! Díky automatické převodovce, tempomatu a elektricky nastavitelným sedadlům dojedete do cíle v maximálním pohodlí.

 

S RODINOU EKONOMICKY

Snažíte se držet rodinný rozpočet na uzdě? Citroen C4 Cactus vás cenou opravdu překvapí, půjčíte si ho za krásných 1 150 Kč na den i s pojištěním. A při pronájmu nad 3 dny vás čekají atraktivní slevy. Jízdu si užijete s manuální převodovkou a tempomatem. Na větší zavazadla majitel nabízí střešní nosič nebo vak na lyže.

Vyberte si to nejideálnější auto, ať se vejde celá posádka, náklad i rodinní mazlíčci a užijte si čas strávený s rodinou na cestách i mimo ně. Přejeme vám krásné Velikonoce!